Middag til 150,- i Trondheim

Hver mandag severer 17 restauranter i Midtbyen en kvalitetsmiddag til 150 kroner! Tilbudet gjelder mellom klokken 17:00 og 18.15, hver mandag i 2018. Disse restaurantene tilbyr billig middag: Alma Mater Byhaven, Ai Suma, Døgnvill, Egon...
Les mer
ingress middag for 150

Kaffebyen Trondheim

I løpet av et år drikker nordmenn ca. 160 liter kaffe, viser en undersøkelse gjort av Ipsos MMI. Norge er helt i verdenstoppen når det kommer til kaffedrikking, kun Finland kommer foran oss.
Kaffe er blant annet nordmenns viktigst...
Les mer
ingress Kaffebyen

Driver kvalitetsrestaurant og storbedrift

Restauratør Roar Hildonen hadde ikke sett for seg at han skulle drive en av Nordens beste restauranter og en stor lærlingebedrift da han kom til Trondheim for over 30 år siden.
– Det har vært en eventyrlig reise, sier Hildonen, dag...
Les mer
ingress To rom og kjokken

Nye kokker i Theatercafeen

RØST Teaterbistro er navnet på det nye spisestedet på Trøndelag Teater. Bak det nye restaurantkonseptet står en gjeng selvutnevnte matnerder.
– Vi lager skandinaviskinspirert mat med en vri, sier kjøkkensjef Mette Beate Evensen. ...
Les mer
ingress Teater Mat

Ja, vi elsker olivenolje

Trønderne har tatt godt imot byens nye olivenoljespesialist Oliviers & Co. Kvalitetsoljer og smakstilsatte eddiker fra Middelhavslandene, pluss litt snacks som pasta, pesto og marmelade, trekker kundene til den nye butikken på Byhaven....
– Vi ...
Les mer
Olivers ingress

Olivenoljespesialisten

For en måned siden åpnet Oliviers&Co i Byhaven kjøpesenter. En butikk mange har ventet på. Her får man kjøpe alt man kan ha lyst på av olivenoljer og ingredienser til et kontinentalt kjøkken. Nå om dagen bugner butikken av julegavetips...
Oliviers&Co ...
Les mer
olivers ingress

Julemarked for smaksløkene

Spennende matopplevelser med både spekemat og søtsaker står på menyen når det tolvte julemarkedet i rekken åpner på Torvet 12. desember. 
Helt siden det første markedet ble arrangert i 2003, har matopplevelser vært en viktig d...
Les mer
julemarked ingress

Sentrumsnær småbyidyll

Et steinkast unna Trondheim sentrum ligger Ila og frister med grønne lunger, kafeer, historie og kultur. Det er vanskelig å ikke la seg sjarmere av bydelen, som av ilingene selv beskrives som ei bygd i byen.
En gang et av byens stor...
Les mer
ila lisiting

Spanske fristelser

Tapas er i vinden som aldri før. Hos Sabor Tapas & Grill får du originale råvarer, smakfulle retter og en unik opplevelse i stemningsfulle omgivelser.
Sabor er spansk og betyr smak, derav navnet på det koselige og uhøytidelige spises...
Les mer
Sabor Tapas og grill ingress

Kortreiste delikatesser

Hos Ågot Lian i Sommergården på Torget i Trondheim, kan du nyte himmelsk sjømat. Her kan du spise i ro og mak i den hjemmekoselige restauranten, eller ta med deg ulike retter på farten.
Trondheims nye sjømatkjøkken åpnet dørene i j...
Les mer
agot lian ingress

Din egen smaksopplevelse

På torvets mest solfylte hjørne, finner vi den nye tapasrestauranten San Sebastian, inspirert fra den spanske byen med samme navn. Her kan du kose deg med nydelige småretter i en varm og lun atmosfære.
I sommer åpnet San Sebastian d...
Les mer
san sebastian ingress

Mangfoldig kjøpesenter fyller 20 år

Trondheim Torg har siden 1992 kledd opp Trondheim. Med sine 73 butikker har dette gitt byen et mangfold av ulike stiler, som nå dokumenteres i prosjektet By:stammer.
By:stammer er et langvarig prosjekt i regi av Trondheim Torg. En by:s...
Les mer
t torg ingress

En spennende matopplevelse

I den koselige atmosfæren på Manna Brasseri på Solsiden, får du en helt unik matopp-levelse. Her får du servert både kalv, fisk og vilt laget av de beste økologiske råvarer. Det hentes inn hele dyr, og de dyktige kokkene tilbereder sty...
Den spennen...
Les mer
ingress

En møteplass for alle

Midt i hjertet av Trondheim ligger midtbyens største kjøpesenter. Trondheim Torg kan friste med hele 73 butikker for både store og små.
 Det store utvalget er fordelt på fire etasjer med siste mote, klær og sko, interiør, design,...
Les mer
ingress

Tradisjonsrikt julebord

På herskapelige og sjarmerende Louiselyst Gård på Leangen i Trondheim, kan du nyte et avslappet julemåltid. Selskapshuset fra 1840 er ivaretatt og har noe helt eget og spesielt ved seg.
 I lune og hyggelige omgivelser med stor ta...
Les mer
ingress

Alt du trenger hos de danske Søstrene

Siden åpningen i februar i fjor har Søstrene Grene allerede rukket å bli svært populær blant trønderne. Og med en butikk som formerlig bugner over av et variert og spennende vareutvalg er det ikke rart at stadig flere oppdager butikken...
 I en hyg...
Les mer
Photographer: Marte Eyde Kjuus