Sentrumsnær småbyidyll

Et steinkast unna Trondheim sentrum ligger Ila og frister med grønne lunger, kafeer, historie og kultur. Det er vanskelig å ikke la seg sjarmere av bydelen, som av ilingene selv beskrives som ei bygd i byen.
En gang et av byens stor...
Les mer
ila lisiting

Spanske fristelser

Tapas er i vinden som aldri før. Hos Sabor Tapas & Grill får du originale råvarer, smakfulle retter og en unik opplevelse i stemningsfulle omgivelser.
Sabor er spansk og betyr smak, derav navnet på det koselige og uhøytidelige spises...
Les mer
Sabor Tapas og grill ingress

Kortreiste delikatesser

Hos Ågot Lian i Sommergården på Torget i Trondheim, kan du nyte himmelsk sjømat. Her kan du spise i ro og mak i den hjemmekoselige restauranten, eller ta med deg ulike retter på farten.
Trondheims nye sjømatkjøkken åpnet dørene i j...
Les mer
agot lian ingress

Din egen smaksopplevelse

På torvets mest solfylte hjørne, finner vi den nye tapasrestauranten San Sebastian, inspirert fra den spanske byen med samme navn. Her kan du kose deg med nydelige småretter i en varm og lun atmosfære.
I sommer åpnet San Sebastian d...
Les mer
san sebastian ingress

Mangfoldig kjøpesenter fyller 20 år

Trondheim Torg har siden 1992 kledd opp Trondheim. Med sine 73 butikker har dette gitt byen et mangfold av ulike stiler, som nå dokumenteres i prosjektet By:stammer.
By:stammer er et langvarig prosjekt i regi av Trondheim Torg. En by:s...
Les mer
t torg ingress

En spennende matopplevelse

I den koselige atmosfæren på Manna Brasseri på Solsiden, får du en helt unik matopp-levelse. Her får du servert både kalv, fisk og vilt laget av de beste økologiske råvarer. Det hentes inn hele dyr, og de dyktige kokkene tilbereder sty...
Den spennen...
Les mer
ingress

En møteplass for alle

Midt i hjertet av Trondheim ligger midtbyens største kjøpesenter. Trondheim Torg kan friste med hele 73 butikker for både store og små.
 Det store utvalget er fordelt på fire etasjer med siste mote, klær og sko, interiør, design,...
Les mer
ingress

Tradisjonsrikt julebord

På herskapelige og sjarmerende Louiselyst Gård på Leangen i Trondheim, kan du nyte et avslappet julemåltid. Selskapshuset fra 1840 er ivaretatt og har noe helt eget og spesielt ved seg.
 I lune og hyggelige omgivelser med stor ta...
Les mer
ingress

Alt du trenger hos de danske Søstrene

Siden åpningen i februar i fjor har Søstrene Grene allerede rukket å bli svært populær blant trønderne. Og med en butikk som formerlig bugner over av et variert og spennende vareutvalg er det ikke rart at stadig flere oppdager butikken...
 I en hyg...
Les mer
Photographer: Marte Eyde Kjuus

Sjarmerende restaurant i fantastiske omgivelser

Mange forbinder kanskje Lille Skansen på Ila med sol, sommer og uteservering. Men nå kan man nyte god mat og drikke i flotte omgivelser også om høsten og vinteren.
Ute på Skansen ved Ila ligger restauranten Lille Skansen. Med småbåt...
Les mer
ingress

Havfruen fiskerestaurant - Med sjømat til folket

Like ved Gamle Bybro og Nidelven stille ligger sjømatrestauranten Havfruen i en av bryggene som byen er så kjent for. I femogtyve år har restauranten tatt mål av seg å servere det beste havet har å by på til sultne trøndere og tilreise...
Vi blir tat...
Les mer
Tr

En matopplevelse av de sjeldne

Man trenger ikke reise til sydligere breddegrader for å oppleve mat inspirert av det franske kjøkken og en atmosfære som minner om brasseriene i Paris. Hos Manna Brasseri på Solsiden kan de friste med en innholdsrik meny tilberedt av d...
Hos Man...
Les mer
ingress

Et annerledes kjøpesenter

OlavsKvartalet kjøpesenter er ikke som alle andre sentre. Med en unik atmosfære og elegante lokaler som ramme kan de tilby en rekke spennende klesforretninger med velkjente merkenavn, frisører, hudpleie og kafeer.
OlavsKvartalet kjøp...
Les mer
ingress

To rom, kjøkken og verdens beste kamskjell

Berømte drinker, fenomenal mat, stjernelag på kjøkkenet, ekspertise på vin og hyggelige priser. Det er ikke måte på hva man hører om restauranten i Carl Johans gate 5 i Trondheim. Skal man tro på alt man hører?
Lokale råvarer o...
Les mer
INA H. STENVIG

Klassisk eleganse, imponerende smak

Chablis Brasserie & Bar er en klassisk fransk-inspirert restaurant midt i hjertet av gamle Bakklandet, og kan friste med smakfulle brasserie-retter av ferske og lokale råvarer.
Hos Chablis Brasserie & Bar får du servert klassiske brass...
Les mer
ingress

Kok suppe på en spiker

Dagene blir lengre og lysere. Allikevel henger temaet «finanskrise» fortsatt over oss mange sier at vi fortsatt har en tøff tid foran oss. Slå to fluer i en smekk; spar penger og plei vennegjengen: inviter til hyggelig spleiselag.
S...
Les mer
lammeboller