Hjem » Trondheim » Mat & drikke »  En møteplass for alle

En møteplass for alle

Midt i hjertet av Trondheim ligger midtbyens største kjøpesenter. Trondheim Torg kan friste med hele 73 butikker for både store og små.

 Det store utvalget er fordelt på fire etasjer med siste mote, klær og sko, interiør, design, velvære og acessories. Det trivelige stedet blir en naturlig møteplass for å møte venner og bekjente eller ta en matbit på et av de mange spisestedene. Her møtes nysgjerrige sjeler med målrettede blikk som ikke har noen planer om å la eventuelle røverkjøp gå fra seg. Pensjonister, studenter, barnefamilier og profesjonelle samlere, studerer det store utvalget som tilbys. Totale forandringer er blitt gjort siden senteret ble bygd i 1992. Den gamle trehusbebyggelsen ble i senere tid bygd ut i 2002, og bærer preg av å være fra en annen tid. Atmosfæren og stilen er en fin blanding av gammelt og nytt, og gir en helt spesiell og særegen stil. Senere, nærmere bestemt i 2007, ble kjøpesenteret bygd ut ytterligere med fire nye butikker.

 
Article image

Allsidig

 Den gode miksen av butikker innen klær og sko gjør tilbudet attraktivt for både store og små. Flere serveringssteder åpner klokken syv om morgenen, slik at mange kan komme innom før arbeidsdagen og skoledagen starter. Liv Sørum ved Trondheim Torg forteller at de stadig er i kontinuerlig utvikling.

– Nylig har klesbutikken Bik Bok flyttet ned til underetasjen i en stor og flott butikk. Butikken Swag som var her tidligere, flyttet sitt sortiment opp til andre etasje. I denne etasjen kommer også B-Young, sier hun. Senteret har noe for enhver og kan skilte med en egen keramikk-butikk. 
– Det er jo ikke så mange slike butikker igjen, så det er fint å kunne tilby keramiske produkter til kundene også, mener Sørum.
 
Article image

Egen kundeklubb

 Det skal lønne seg å være kunde hos Trondheim Torg. Når man melder seg inn i kundeklubben, som hittil har over 14.000 medlemmer, mottar man stadig nye og eksklusive tilbud på sms. Klubben som er gratis holder dørene åpne to ganger i året utover normal åpningstid for sine medlemmer. 

– Disse kveldene har vi årets beste tilbud, sier Sørum.
Hos Trondheim Torg er det sterkt fokus på siste nytt av trender, god mat og service. Her kan man boltre seg i inspirerende omgivelser med et sprekt utvalg for enhver smak.
 
Tekst: Mari Janne Støle | Foto: Stine Marie Larsen