Tenk solskjerming når du planlegger – Norsol på 1-2-3

Det er mange som skulle ønske at sommeren varte året rundt, men slik er det ikke i Norge. Men ta ikke sorgene på forskudd! Norsol kan nemlig forlenge sommeren din.
1: Befaring: For best mulig reslutat er det er viktig for Norsol at forhåndsarbeidet er gjort riktig. Derfor er befaring første steg i prosessen.Med sine mange års erfaring i solskjerimingsbransjen og mangfold av produkter kan de ansatte hjelpe deg etter dine behov. I tillegg til dette sørger Norsol for at du med riktig solskjerming får et bedre inneklima hjemme, lavere strømutgifter og mindre slitasje fra solstråler på gulv og møbler. Dessuten har Norsol også tatt grep om å ta vare på miljøet med sin rullegardin kolleksjon, der plast fra havet blir brukt. Vinn - vinn for alle! 2: PRODUKSJON: Norsol sine produkter er ikke ferdiglagde. De produsere hv...
Les mer
ingress Norsol

Fargerik retro hos Møller Bil Trondheim

Husker du den gode gamle folkevognbussen? Originalen het T1 og kom på markedet i 1950-årene. Nå lanseres ID. Buzz, en ny og retro utgave av den gamle originalen. Denne høsten er demobilene på plass hos Møller Bil Trondheim, men salget ...
Møller Bi...
Les mer
ingress Volkswagen

Kjøkkenlidenskap som smitter hos Svane Kjøkkenet Trondheim

Vel fire år etter at de åpnet Svane Kjøkkenet Trondheim, kan de to butikkeierne slå fast at trøndere er lidenskapelig opptatt av kjøkken. 
IN magasinet møter de to butikkeierne Nina Zahl-Johansen og Hilde Bøe i Svane Kjøkkenets...
Les mer
ingress Svane Kjokkenet

Det finnes hjelp mot problemhud hos Hudspesialisten

Med små grep og de riktige ingrediensene kan du få kontroll over hudproblemer i ansiktet som tette porer, kviser eller solskader. 
Hudpleier Line Thobroe Myhre og Dr. med. Eli Janne Fiskerstrand hos Hudspesialisten AS hjelper deg m...
Les mer
ingress hudspesialisten

Perler og farger preger smykkehøsten hos Gullsmed Morken

Tidløse perlesmykker med en tøffere look og en dansk nykommer som slår an hos både damer og menn. Dette er noen av nyhetene du finner hos Gullsmed Morken i høst.
Ferskvannsperler i kombinasjon med fargesterke stener gir et lekker...
Les mer
ingress Morken

It’s new, but it’s not

Den klassiske PH 5, designet av Poul Henningsen, ble laget i 1958 og anerkjent over hele verden, og lanseres nå i stilige nye fargekombinasjoner. PH 5 er designet av den danske lysmesteren Poul Henningsen for å tåle tidens tann, og int...
PH 5 e...
Les mer
ingress vaerness

Dansk livsglede

For Charlotte Lynggaard var slutten på en reise begynnelsen på en ny kolleksjon med smykker: De majestetiske, organiske og enestående smykkene hyller håndverk, edel-stener – og livsglede.
Intuitiv estetikk med høye standarder fo...
Les mer
ingress Dahlsveen

Opplevelser fra morgen til kveld under Trondheim kammermusikkfestival

18. til 25. september 2022 arrangeres Trondheim kammermusikkfestival for 27. året på rad. Det blir åtte intense dager med opplevelser fra morgen til kveld.
Neuwirth har i over 30 år vært en av de ledende komponistene i Europa, og ...
Les mer
ingress Kammermusikk

En spennende høst på Britannia Hotel

Britannia Hotel er et levende hotell og en kulturell attraksjon med sine arrangementer. Hver måned arrangerer de spennende konserter, utstillinger og mat- og drikke-events. Her er noen av arrangementene vi gleder oss til fremover.
Ma...
Les mer
ingress britannia

Norges beste studentby

Sommeren er over og Trondheim fylles igjen av studenter fra nært og fjernt. Byen kan føles litt tom når studentene reiser hjem på ferie. Byen føles nesten mer levende når studentene igjen er tilbake i byen.
Når man er lei av pug...
Les mer
ingress student

Vin til sommermat!

Den norske sommeren gir oss gode muligheter til å prøve det meste innen vin. Vi er begunstiget med et friskt klima som gir oss et stort rom for variasjon. Det er jo like sannsynlig at en sommerhelg er våt og kald som at solen skinner f...
Her er...
Les mer
ingress Alt om vin

Fettsuging, liposculpture, permanent fettfjerning, figurforming, high definition lipo – kjært barn har mange navn

Vi er alle opptatt av hvordan vi ser ut, det handler om å føle seg fin. Noen skal ha sagt at det motsatte av forfengelighet er likegyldighet. De fleste ønsker å «ordne» opp selv, men vi har alle våre «problemområder» som ikke kan trene...
I dag er lipo...
Les mer
ingress PK1

– Det er et privilegium å bli gammel, men du kan selv velge å se gammel ut

Vi opplever alle, og noen til sin fortvilelse, at vi forandrer utseende og ser eldre ut. For noen kommer dette som et sjokk. Mange synes at det de ser i speilet ikke stemmer overens med hvordan de føler seg.
Dr. Busch og dr. Ørner på...
Les mer
ingress PK1

Riibe mynthandel med ny nettbutikk

Riibe mynthandel A/S ble etablert i 1981 av Kjell William Riibe og du finner dem i over 500 m² LOKALER midt i Trondheim sentrum. Her finner du mynter, sedler, gullsmykker, sølvsmykker, sølvbestikk og sølvkorpus. 
Kristine Victori...
Les mer
ingress Riibe

Nå er Subarus første elbil her

Med lanseringen av helelektriske Subaru Solterra har en helt ny kundegruppe fått øynene opp for det japanske bilmerket.
Subaru-DNAet er videreført til nye Subaru Solterra AWD, som kommer i tre utstyrsnivåer.I juni blir de første Sub...
Les mer
ingress Okkenhaug

Ikoniske VL Studio hos Værness Elektrisk

Etter en tur i arkivet til den danske arkitekten Vilhelm Lauritzen og hans Gesamtkunstwerk Radiohuset i København fra 1930-tallet, har Louis Poulsen lansert en oppdatert versjon av Vilhelm Lauritzens originale studiovegglampe samt en m...
På 1...
Les mer
ingress Louis Poulsen

Ane Brun: Nært & personlig

I sommer kan du oppleve en av landets beste liveartister, Ane Brun, nært og personlig i Borggården under Olavsfest.
Ane Brun spiller i Borggården i Trondheim sommeren 2022. Foto: Stian andersenAne Brun har siden debuten «Spending Ti...
Les mer
Ane Brun - Foto: Stian andersen

Slik smykker du deg i sommer

Frieriplaner, gifteplaner eller bare lyst til å pynte deg litt ekstra i sommer? Ta turen innom Gullsmed Dahlsveen for inspirasjon og hjelp til å finne smykket som passer akkurat deg.
Charlotte Svegård (t.v.), Hilde Lyså og Jeanette ...
Les mer
ingress Dahlsveen

Endelig er Martnan tilbake i Trondheim!

Martnan i Trondheim gjør comeback etter en to år lang pandemipause. Fra 21. – 25. juni blir det tradisjonell Martnasstemning på Torvet, ispedd flere spennende nyheter og et verdensrekordforsøk.
Daglig leder i Midtbyen Management...
Les mer
ingress Midtbyen

Opplev en magisk konsert med Björk & Trondheimsolistene på Festningen

Lørdag 30. juli er det duket for det som nærmest garantert vil bli ett av sommerens store musikalske høydepunkter. Da går nemlig Björk og Trondheimsolistene på scenen på Festningen, under Olavsfest. I tillegg vil det ukrainske kammerko...
Opplev Bjø...
Les mer
ingress Olavsfest Bj¢rk

Brad Paisley til Norge!

Contrystjernen Brad Paisley spiller i Bergen og Trondheim for første gang! Du kan se frem til konserter på Koengen i Bergen fredag 22. juli og Festningen i Trondheim søndag 24. juli 2022.
Brad Paisley er en av countrymusikkens mest...
Les mer
ingress Brad