Hjem » Trondheim » Mat & drikke »  Mangfoldig kjøpesenter fyller 20 år

Mangfoldig kjøpesenter fyller 20 år

Trondheim Torg har siden 1992 kledd opp Trondheim. Med sine 73 butikker har dette gitt byen et mangfold av ulike stiler, som nå dokumenteres i prosjektet By:stammer.

By:stammer er et langvarig prosjekt i regi av Trondheim Torg. En by:stamme består av personer i Trondheim som kler seg likt. De trenger ikke å ha så mye felles, de bare ser påfallende like ut.

Morsomt innslag

Markedskoordinator ved Trondheim Torg Liv Sørum, forteller at prosjektet har blitt godt mottatt. 
– Alle kan bli bidra. Det er enkelt og helt gratis, og man kan enkelt følge med utviklingen av hver enkelt stamme på hjemmesiden til Trondheim Torg, Facebook, Twitter eller Pinterest. 
Det er interessant å se alle de ulike stilene, og det er etter hvert blitt et bredt spekter. Noen kler seg for eksempel i hettegensere, som vi kaller Hettisene, mens andre har en mer klassisk stil, som har fått navnet Beige Babe, på sin By:stamme. Alle kan laste opp sin egen By:stamme, og det er morsomt å se alle de kreative innslagene. Noen kaller seg for eksempel kaffe latte damene, pilotene, polkadottene og fargeklattene. Vi har et stort fokus på markedsføring av dette prosjektet, forteller Sørum, som ikke ønsker å sette folk i bås, men påpeker at alle kan være medlem av flere ulike grupper.

Kontinuerlig utvikling

Trondheim Torg er et kjøpesenter som passer for enhver. Her finner du blant annet fem skobutikker med ulikt utvalg, som gir deg frihet til å velge det som passer for anledningen. 
I tillegg har senteret et mangfoldig og rikt utvalg av flere ulike motebutikker med anerkjente merker. Er du på utkikk etter det helt spesielle, kan du være trygg på å finne dette her. Senteret har også et godt utvalg av spesialbutikker. 
– Det ble en kjempesuksess etter at Clas Ohlson gjorde sitt inntog på Trondheim Torg. Vi er opptatt av at alle skal finne det de er på jakt etter her, og en kontinuerlig utvikling er en viktig visjon for oss, sier Sørum.

Nye butikker

Den siste nykommeren på Trondheim Torg er butikken Kremfresh, som åpnet sine dører i juni i år. Her kan du velge og vrake i skjønne og rene hudpleieprodukter i alle prisklasser, til både barn, kvinner og menn. 
I sommer kom også den spreke butikken Boardshop.no, som kan friste med spennende produkter og utstyr innen både ski, sykkel, boards, vannsport og siste skrik i praktiske sportsklær. 
– Det er lett å bli blind på det man driver med, og kundene er blitt mer bevisste og det krever at man stadig utvikler seg videre, forteller Sørum.

Unike tilbud

På Trondheim Torg er de opptatt av å være i forkant, og gi deg som kunde en god opplevelse, enten du bare skal møte gamle kjente, ta en matbit, eller er på jakt etter noe nytt til garderoben. Den unike og sjarmerende trehusrekka gir senteret en fin ramme med sine unike butikker. I hele 10 dager til ende, vil du som kunde kunne nyte godt av senterets 20-års jubileum. Trondheim Torg ønsker å synliggjøre dette med mange gode tilbud i butikkene.
– Vi satser stort på våre salgskampanjer. I både april og september arrangerer vi salgskampanjen I Love Salg. Kundene vil få gode tilbud i hele fire dager, og alle butikkene er med på dette, sier Sørum.

Eksklusive nyheter

Kundeklubben har om lag 17.000 medlemmer, og er stadig i vekst. Som medlem får man eksklusive tilbud og utvalgte nyheter, rett til mobil og e-post. Medlemmene får delta på kundekvelder med utvidet åpningstid av senteret. 
– Vi holder åpent i tre timer og tør å påstå at dette er byens råeste salg. Vi ønsker å skille oss ut fra andre steder og gir kundene unike tilbud og god service. Som medlem i kundeklubben vil man få informasjon som interesserer hver enkelt og det er helt gratis, avslutter Sørum. 
For mer informasjon, besøk hjemmesiden: 
www.trondheimtorg.no 

Tekst & foto: Mari Janne Støle