- Les juleutgaven av IN magasinet for Oslo
- Gullvinner, designer og matelsker - møt Margaret Aase
- Vin til julemat
- Les høst-utgaven av IN magasinet for Trondheim
- Les høst-utgaven av IN magasinet for Oslo
- Drømmer du om en moderne og funksjonell hytte som er enkel å holde vedlike?
- Lek deg i parken på SNØ i høst!
- Gründeren bak Heart of Lule
- Les sommer-utgaven IN Magasinet for Oslo
- Omfavn Sommeren Med Stil
Nye kokker i Theatercafeen
RØST Teaterbistro er navnet på det nye spisestedet på Trøndelag Teater. Bak det nye restaurantkonseptet står en gjeng selvutnevnte matnerder.
– Vi lager skandinaviskinspirert mat med en vri, sier kjøkkensjef Mette Beate Evensen.
På menyen står kortreiste råvarer og sesongvarer, og menyen blir skiftet ut og tilpasset sesongen.
– Vi er ofte i skogen og plukker ting som kan brukes. For eksempel har vi plukket kongler og laget likør av dem. Og når vi slakter et dyr, er vi opptatt av å bruke hele dyret, sier kjøkkensjefen.
Kjøkkensjef Mette Beate Evensen (t.v.), Pauline Angen Barland, Martin Hovdal og Aleksander Storm står klare til å servere det trønderske teaterpublikummet i Theatercaféen. |
Restauranten har også ansvaret for pausebaren på teatret, og de ønsker alle velkommen innom for å spise middag selv om man ikke skal på forestilling. RØST Teaterbistro er åpen mandag til lørdag fra kl 17.00.
Tekst: Renate Brødreskift I Foto: Renate Brødreskift og Trøndelag Teater