Ferskt kje – en mild og mør delikatesse

I mange år ble kjøttet fra geitekillinger regnet for å være kjøttet ingen ville ha. Men i takt med økt fokus på matsvinn og kortreist mat har stadig flere oppdaget hvilken delikatesse kjekjøtt faktisk er. Det er både mørere og mildere ...
Trenger du li...
Les mer
ingress Jacobs

Delikatesser til matentusiaster hos Fjelberg Fisk & Vilt

Med tiden har mange små, selvstendige spesialforretninger blitt borte, men Fjelberg Fisk & Vilt består. Fjelberg har levert delikatesser til kvalitetsbevisste matentusiaster i over 100 år og siden 1917 har lidenskapen vært kjærlighet o...
Nå er de...
Les mer
ingress Fjelberg

Suksess med trønderske råvarer på menyen

Trøndelags beste råvarer tilberedes som internasjonale delikatesser hos To Rom og Kjøkken. Suksessoppskriften til Roar Hildonen har bidratt til å sette matregionen Trøndelag på kartet. 
Mye har skjedd med matbyen Trondheim side...
Les mer
ingress To rom og kjokken

En smak av Italia på Sandvika Storsenter

IN magasinets nokså kresne matskribent har inngrodde fordommer mot restauranter på norske kjøpesentre. I andre land som for eksempel i USA er det vanlig at du finnes aldeles strålende restauranter på den lokale «mall`en».
Slik ...
Les mer
ingress Saporito_1200x857

Indisk på Haslum

Den indiske restauranten Spice Rootz har etablert seg i Kirkeveien 94 på Haslum. Dette lokalet har huset flere restauranter de siste årene. Noen bra og noen vi ikke skal prate høyt om.
Det er derfor med et innstendig ønske om at de...
Les mer
ingress Spice_1200x857

Godt og hjemmelaget

På tradisjonsrike Grini gård i Bærum har høsten festet sitt kalde grep, og det går uavlatelig mot jul.
Vi er på vei til Grini Hjemmebakeri for å ta en titt på hvordan det som angivelig er Bærums beste kransekaker blir til. Undert...
Les mer
ingress Grini

Meny Sandvika klar for storinnrykk

Julen nærmer seg med stormskritt og på Meny på Sandvika Storsenter er hele butikken klar for storinnrykk av ivrige bæringer med handlelapper fulle av jule og nyttårsvarer.
Velfylte ferskvaredisker og kunnskapsrike fagfolk står kl...
Les mer
ingress Meny

Senterlykke på Kolsås

Jeg elsker jul! Lys, glitter og pynt; mat, drikke og kalendre. Mens andre hisser seg opp over at feiringen starter tidligere for hvert år, ønsker jeg den velkommen. Jo før, jo bedre. 
Det eneste som kan stresse meg en overfylte, m...
Les mer
ingress Kolsas Senter

Hyggelig hos Kaffelade

IN magasinets utsendte matjournalist legger gjerne sommerferiene til Frankrike. Der har hans sønn fått et lidenskapelig forhold til Crepes med Nutella. Ettersom jeg har hatt oppdraget med å stå i lange køer foran de klassiske crepes bo...
Etter fl...
Les mer
ingress kaffelade

If it ain’t smoked, it ain’t bbq!

Står det på et av de utallige skiltene som er med å lage en autentisk restaurant med «road house and cowboy decor» interiør hos Ralph’s Barbecue på Stabekk.
Bærumsfolk ser virkelig ut til å ha fått opp øynene for den smått bo...
Les mer
ingress Ralphs

Alt du trenger til julemåltidene

Det er mye som skal ordnes i tiden før jul og førjulstiden kan ofte bli preget av stress og mas. Hos Meny Skøyen bugner både ferskvarediskene og resten av butikken av julemat og tar du turen hit finner du alt du trenger til julens målt...
Mat og d...
Les mer
ingress stor Meny Skoyen

En hyggelig handel i Melhus

Melhustorget er Gauldalsregionens største kjøpesenter. Senteret ligger midt i Melhus sentrum og har parkering til 350 biler. I senteret finner du alskens butikker, alt det du trenger i det daglige.
Senteret åpnet i 1984, og har side...
Les mer
ingress melhustorget

Kebabkongen

Alle elsker historien om en som begynte med to tomme hender, og jobbet seg opp til kongestatus i sin bransje.
Mohammed Afzaal har allerede i flere år vært kjent som Kebabkongen på Nesbru. Men blir som kjent ikke konge uten å vinne noe...
Les mer
ingress Nesbru Kebab

Bagels til sultne Siddiser

En av denne skribentens restaurantfavoritter i Stavanger er House of Fingerfood i Kirkegata 38.Mye på grunn av innehaver Mortens egenskaper til å levere kompromissløs kokkekunst men også på grunn av et lokale som ikke likner på noe noe...
Jeg har i...
Les mer
ingress Foodloose

Ny Gourmetbutikk i Sandvika

Ekteparet Ola og Roswitha Handberg har solgt kjøkkenutstyr, kokketøy og gourmetiske rariteter siden begynnelsen av 90 tallet. Underveis begynte de å invitere til eddik- og oljekurs. Etter å ha holdt til på Nesbru siden starten har de n...
Gourmeth...
Les mer
ingress Gourmethuset

Villa Bekk – italienskinspirert mat på Bekkestua

Det er underlig at Lammecarrén før i tiden faktisk hadde lav status sier min borddame Victoria mellom munnfullene, dette smaker jo helt fantastisk!
Jeg er selvsagt helt enig med Victoria. Ikke bare anser jeg Carrén som den beste del...
Les mer
ingress Villa Bekk