Liten butikk, som rommer mye

Rema 1000 på Bærums Verk er en liten og koselig butikk som ligger idyllisk til i Elvegangen. Høsten er over oss for fullt og butikken stiller med velfylte disker og kunnskapsrike fagfolk som står klare med gode råd og tips til å gi kun...
Høst er t...
Les mer
ingress Rema

Pannekaker med historisk sus

Hos Pannekakehuset får du pannekaker laget på tradisjonelt nederlandsk vis. Den innholdsrike menyen byr på noe for enhver smak, enten du foretrekker den søte varianten eller middagspannekaker!
Pannekakehuset holder til i et hyggel...
Les mer
ingress Pannekake

Høst hos Værtshuset Bærums Verk

Det skorter verken på idylliske omgivelser eller gode matopplevelser hos Værtshuset Bærums Verk. Akkurat nå kan du nyte fantastiske retter laget av høstens råvarer mens mørket senker seg utenfor og varmen fra peisen sprer seg i den lun...
Værtshuset...
Les mer
ingress Vertshuset

En storartet restaurantopplevelse!

Med båtplass i Sandvika har Vito‘s Restaurant i Vollen i årevis vært et obligatorisk reisemål for meg. Passe båtavstand unna, med herlig fjordutsikt, og et kjøkken som slår knockout på det aller meste av fjordens strand og bryggerestau...
Uterestaurant...
Les mer
ingress Vitos

Sandvika folkebad

Sandvika har et enormt uforløst potensiale som by fastslår Martin Schilde.
T.V: Restaurantsjef Annikken Rustad in action. T.H.Ø: Pizza med kjøttboller – smakte helt fantastisk! T.H.N: Akkurat så blid blir man når man kan nyte en dug...
Les mer
ingress Sandvika Folkebad

Det perfekte høstmåltidet hos Villa Bekk

I hine hårde dager da denne skribenten var ung og lovende var indrefilet av okse regnet som det ypperste du kunne servere.
Stor var lykken da et eller annet skulle feires og mamma klinte til med sin spesialitet, helstekt indrefilet m...
Les mer
ingress Villa Bekk

Stavanger i våre hjerter

Det er ingen grunn til å gråte over at vi nordmenn har blitt anbefalt å tilbringe høsten innenfor Norges grenser. Snarere tvert imot. Hvorfor ikke legge ferien til Stavanger? Den kanskje vakreste byen i landet?
Foto: Eduardo Grund...
Les mer
ingress Stavanger

«We are all family at Victor’s!»

Da Paal og Siv Sletten i 2018 plutselig sto uten jobb fant de ut at tiden var inne for å gå «all in» i forhold til å realisere sine drømmer, om å skape verdens hyggeligste vinbar.
Paal og Siv har med Victor’s åpnet en fantastis...
Les mer
Paal og Siv Sletten driver Victor`s Vinbar

Smakfullt lammekjøtt fra Svartfjeslam

De siste årene har interessen for lammekjøtt fra Svartfjeslam nærmest eksplodert. Kjøttet fra denne hardføre sauerasen er både mørere og mer smakfullt enn tradisjonelt lammekjøtt. Hos Jacobs på Majorstuen finner du et bredt utvalg kjøt...
Enten du er p...
Les mer
ingress Jacobs NY

Mat til enhver anledning

Undertegnede journalist har inngrodde fordommer mot restauranter i norske kjøpesentre. I andre land, som for eksempel i USA, er det vanlig at du finner aldeles strålende restauranter på den lokale «mall`en».
Slik er det så avgjor...
Les mer
ingress Byporten mat

Et sant skattekammer

Ali Uslu er født og oppvokst i en typisk storfamilie i Tyrkia. I skyggene fra oliventrærne fikk han fra barndommen inn den typiske tyrkiske matkulturen, der måltidene skal nytes i timevis, og råvarene er helt fantastiske.
I tyrkis...
Les mer
ingress Bakkal

En smak av Italia

Hvem trenger vel å dra til Italia når det det finnes steder som dette, utbryter min borddame Rikke med henvisning til to servitører som småprater på Italiensk.
Og faktisk; Når det er 30 grader i skyggen, og vi snuser inn duften a...
Les mer
ingress Villa Bekk

Indisk inspirert kokkekunst i Bærum

Snart et år har gått siden Spice Rootz åpnet dørene. Bærumsfolk har etter pangyriske anmeldelser både i IN magasinet og andre publikasjoner, sørget for at Bærums desidert beste indiske restaurant går så det griner.
Selv i de...
Les mer
ingress Spice Rootz

Ny matdestinasjon på Røa

Meny Røa er allerede et kjent navn blant mange av hovedstadens matinteresserte. Når butikken nå pusses opp vil blant annet ferskvareavdelingen bli enda råere, og Meny Røa vil ytterligere befeste sin posisjon som en spennende matdestina...
Det er i...
Les mer
ingress Meny Roa

Ferskt kje – en mild og mør delikatesse

I mange år ble kjøttet fra geitekillinger regnet for å være kjøttet ingen ville ha. Men i takt med økt fokus på matsvinn og kortreist mat har stadig flere oppdaget hvilken delikatesse kjekjøtt faktisk er. Det er både mørere og mildere ...
Trenger du li...
Les mer
ingress Jacobs

Delikatesser til matentusiaster hos Fjelberg Fisk & Vilt

Med tiden har mange små, selvstendige spesialforretninger blitt borte, men Fjelberg Fisk & Vilt består. Fjelberg har levert delikatesser til kvalitetsbevisste matentusiaster i over 100 år og siden 1917 har lidenskapen vært kjærlighet o...
Nå er de...
Les mer
ingress Fjelberg