Spennende utvidelse på Annes

Annes Hudpleie & SPA har utvidet sine tilbud med estetisk medisinske behandlinger. På Annes Medisinske vil de dermatologiske sykepleierne Maren og Lise kunne tilby trygge og seriøse behandlinger i behagelige omgivelser. Dette er tilbud...
I try...
Les mer
ingress Annes

PIRRENDE JULEGAVER FÅR DU HOS KONDOMERIET

Kjøp julegavene til deg selv og dine kjære på Kondomeriet.
Butikksjef Victoria med «Arcwave» Verdens første masturbator med trykkbølgeteknologi og mannens svar på bestselgeren «womanizer».Mye har heldigvis endret seg på få år. Båd...
Les mer
ingress kondomeriet

Mer personlig tilnærming hos Din kosmetiske klinikk

Din Kosmetiske Klinikk ligger sentralt plassert i Kong Oscarsgate 25, like ved domkirken. De er en av byens ledende klinikker innenfor hudpleie og skjønnhet.
Behandling med Dermapen har blitt veldig populært.Din Kosmetiske Klinikk ut...
Les mer
ingress Din Kosmetiske Klinikk

Velkommen til Byporten Mall of Oslo

Byporten er for alle som er på vei i Oslo Sentrum. For de som bor midt i byen, pendler eller er på besøk. Skal du på shopping er Byporten et av stedene du absolutt bør besøke. Byporten er senteret i sentrum, og byr på enda mer av det g...
En hel eta...
Les mer
ingress Byporten

Trondheims triveligste frisørsalong?

Med en behagelig atmosfære i sjarmerende lokaler, og fokus på service og personlig kundekontakt er Hera i Fjordgata en av byens desidert triveligste salonger.
Hos Hera møter du disse blide damene; Natalie Heggvoll, Anita Lysevold Br...
Les mer
ingress Hera

Tatoveringens edle kunst

Onkel Henrys i Olav Tryggvasonsgate er uten tvil byens stiligste tatoveringsstudio og snur opp ned på alt du trodde du visste om tatoveringens edle kunst.
Jentene har inntatt tatoveringsverdenen for fullt og snur opp ned på alt du tr...
Les mer
ingress Onkel Henry

Gjør huden høstklar

I snart 35 år har Anne’s hudpleie & SPA på Engen gitt en sanselig opplevelse i sitt vakre hus. På menyen tilbyr Anne blant annet tradisjonell hudpleie og massasje, men også mange andre luksuriøse behandlinger.
Høsten i møte Bla...
Les mer
ingress annes hud

Ingen hudproblemer er for små

Siden Bryggen Hudlegesenter åpnet høsten 2020 har flere oppdaget deres gode og effektive behandlinger. Hudspesialistene Eli Synnøve Lilleskog og Emilia Hugdahl står sterkt i sammen for å hjelpe alle som kommer til de.
Eli Synnøve...
Les mer
ingress bryggen hud

Verdig og populær jubilant

I disse dager er det 5 år siden PK1 (Plastikkirurg1) på Sandsli, Bergen, utførte sin første operasjon i nye lokaler. Kirurgene på Sandsli har til sammen snart 50 års erfaring med jobben de utfører daglig.
– Dr. Busch og jeg had...
Les mer
ingress PK1

Feelgood Eiksmarka: Når målet er å ha det bra!

Treningssenter-kjeden Feelgood har etablert seg på Eiksmarka senter og frister med en treningsform som har tatt resten av landet med storm.
God trening og god stemningFaktisk er Feelgood den kjeden som har vokst desidert raskest de s...
Les mer
ingress feelgood

Nytt spatilbud på Scandic Holmenkollen Park

Torsdag 1. september åpnet spaavdelingen på nyrenoverte Scandic Holmenkollen Park. Det er Artesia Spa Holmenkollen som driver anlegget.
Spaanlegget holder til i underetasjen av hotellet, og er tilgjengelig både for gjester og besøke...
Les mer
ingress scandic holmenkollen

Tilbyr effektive peelingbehandlinger

Røa hud og Kroppspleie i Vækerøveien 210 på Røa har i flere år vært en av byens ledende klinikker innenfor sine fagområder.
Marianne Sletteng er eier og daglig leder hos Røa Hud.Klinikken tilbyr både avansert hudpleie og rene ...
Les mer
ingress roa hud

Ansiktsløft ved Cosmo Clinic

At Cosmo Clinic er det selvsagte valget for kvinner og menn som vurderer ansiktsløft (facelift), har vært opplagt for alle som er interessert i plastisk kirurgi. Enda tydeligere blir det når man leser anmeldelsene Cosmo Clinic får på L...
Tomm og ...
Les mer
ingress cosmo

Det finnes hjelp mot problemhud hos Hudspesialisten

Med små grep og de riktige ingrediensene kan du få kontroll over hudproblemer i ansiktet som tette porer, kviser eller solskader. 
Hudpleier Line Thobroe Myhre og Dr. med. Eli Janne Fiskerstrand hos Hudspesialisten AS hjelper deg m...
Les mer
ingress hudspesialisten

Et nytt og friskere liv

Har du planer om et nytt og friskere liv i en ny og mer veltrent kropp, men utsetter det stadig? Ønsker du å gå ned i vekt, eller ned en til to størrelser i klær? Har du slappe muskler rundt midjen? Har du hofter eller lår som ingen uk...
1: Beate ...
Les mer
ingress bailine

Byens triveligste frisørsalong?

Med en behagelig atmosfære i sjarmerende lokaler, og fokus på service og personlig kundekontakt er Kava i Bygdøy Allé en av byens desidert triveligste salonger.
Hans og Gunn ønsker gamle og nye kunder velkomne i nye flotte lokaler...
Les mer
ingress kava