Hjem » Oslo »  Velkommen til Byporten Mall of Oslo

Velkommen til Byporten Mall of Oslo

Byporten er for alle som er på vei i Oslo Sentrum. For de som bor midt i byen, pendler eller er på besøk. Skal du på shopping er Byporten et av stedene du absolutt bør besøke. Byporten er senteret i sentrum, og byr på enda mer av det gode; flere butikker og spisesteder, mer mote og mer inspirasjon!

En hel etasje med mote, merkeklær og tilbehør

De som er glad i shopping har oppdaget Byporten for lenge siden, og nå er det din tur. Hele 2. etasje er full av flotte butikker med klær, sko og tilbehør fra kjente merkevarer. Her finnes det noe for kvinner og menn i alle aldre, interesser, smak, og i alle prisklasser. Du får merkeklær som spenner fra DAY Birger et Mikkelsen, Høyer Man og Høyer Woman til street wear fra Junkyard, eller ultrafeminine plagg hos Noa Noa. Vinterens nye sko finner du hos Lille Vinkel Sko, Ecco eller Grændsens Skotøimagazin. Hos BagOrama har de garantert den rette kofferten, lommeboken eller den perfekte vesken til festantrekket. Hos Gullfunn og Bjørklund finner du det rette tilbehøret. Riccovero er et norsk klesmerke som lager klær i flott design og passform for dame og herre. I Lindex sin flaggskip-butikk får du hjelp med oppgradering av garderoben av en personal shopper, og den har en second hand-avdeling med favoritter fra tidligere kolleksjoner og designsamarbeid. I tillegg til disse butikkene finner du også andre kjente merkevarer og butikker som Vero Moda, Companys, b.young, Fransa, Fine Ting, Next to Nothing, Match Man/Woman, Cream, VILA og Krogh Optikk. I tillegg er det et bredt utvalg av barnebutikker med Brando Kids, Noa Noa og Lindex kids.

Hårpleie

Nikita Hair har frisørsalong både i 1. og 2. etasje. I Nikita Hair jobber det frisører med ekte frisørglede som lover å gi kundene «a great feeling». Alle kunder tilbys gratis konsultasjon, og frisørene tilpasser klipp og farge for å fremheve akkurat din personlighet. Stikk innom, ring eller bestill time via nett. Byporten har hele 4 frisørsalonger med Sayso Hair & Style, Cutters og Nikita Hair. I tillegg kan Scandic Hotel Byporten, tilby en egen barbershop i loungen i 1. etasje.

Et kjøpesenter med variasjon og særpreg

Lush er en butikk bestående av kosmetikk for hud, kropp og hår av økologiske frukt og grønnsaker. Lush fokuserer på verdier knyttet opp mot dyre- og menneskerettigheter. Alle produktene er helt uten konserveringsmiddel og enten veganske eller vegetariske. Urban Pioneers er en Multibrand Store som tilbyr kolleksjoner til både dame og herre. De lager klær til både hverdag og fest og har stort fokus på kvalitet, de små detaljene og det fine snittet. mph|milesperhour er et unikt kleskonsept og multibrand store for herre som du finner i 1. etasje. I 2. etasje finner du Høyer Man, en annen multibrand store for herre med godt utvalg av dresser, skjorter og hverdagsklær. Innen interiør finner du butikkene Kremmerhuset, Kitch’n og Tilbords i tillegg til blomsterbutikken Floriss. 

Spisesteder fra A til Å

Byporten imponerer når det kommer til utvalg av spisesteder. Her finner du alltid noe å tygge på enten det er lite eller stort. Er du på farten har du full mulighet til å ta deg en matbit på veien fra BIT Union, Joe & The Juice, SmoothieXchange eller Subway. Disse serverer alt fra herlige smoothies, selvvalgte bagetter og ferskpresset juice. Ønsker du deg god kaffe med noe godt til kan du gå rett til Espresso House både 1. og 2. etasje, Backstube eller Delicia. Ønsker du deg middag? Frykt ikke. Bambus Sushi og Bambus Noodles serverer nydelig sushi, asiatiske retter, wok og utvalgte kjøttretter. Egon Restaurant, som du finner på gateplan, har en stor og variert meny for alle, både store og små. Byporten tilbyr også spisesteder som El Burro og Taza Taza. På Byporten vil du alltid finne noe du har lyst på.

Byporten – for alt du skal

En rask kaffe, spise lunsj eller klippe håret? På Byporten er mulighetene mange – både på hverdager og i helger, tidlig og sent. Hos oss plukker morgenfuglene opp kaffen på vei til jobb mens andre kjøper lunsj og handler overtidsmat. Pendlere gjør unna ærend på vei til Oslo S, eller kjøper med blomster til noen som fortjener det.
Velkommen til Byporten Mall of Oslo – for alt du skal.

Tekst: Malin Johansen | Foto: IN magasinet
 

Følg IN magasinet på Facebook