Vesker for enhver smak

I starten av oktober åpnet den landsdekkende kjeden Bagorama sin første butikk i Trondheim. Kjeden selger vesker og kofferter i alle prisklasser.
Butikksjef Anja Myrhaug har vesker og bager til alle behov.I andre etasje på nye City ...
Les mer
Bagorama ingress

Paris – Disover the Left Bank

Paris, det er noe magisk ved denne byen. Hun trekker deg til seg, lokker deg til å utforske, for i neste øyeblikk å etterlate deg alene omgitt av vakker arkitektur, og de lokale som er litt skeptiske til alle som ikke kommer fra Paris ...
Hvert ...
Les mer
Paris ingress

Få fullt utbytte av din neste ferie

Det er ikke lenger nok å bare ligge på en solseng i Syden. Skal du ha fullt utbytte av reisen må du senke kravene og bli kjent med lokalbefolkningen.
Vi er et reisende folkeslag. I følge en undersøkelse gjort av SSB er vi etter tys...
Les mer
reise lisiting

Populær sommerferie til fjells

Svenskene tenker nytt og legger sommerferien til fjells. For fjerde år på rad holder designhotellet Copperhill Mountain Lodge sommeråpent, og i år forventes flere overnattingsgjester enn noen gang før.
Mens vi nordmenn har traske...
Les mer
copperhill lisiting

Unikt Spahotell i fjordkanten

Quality Spa & Resort Holmsbu er et spahotell med sjarm og sjel. Hotellet har en fantastisk beliggenhet og dette er stedet for deg som vil nyte og oppleve. «En drømmedag på Holmsbu» er visjonen om å skape opplevelser for hotellets gjest...
Vakkert ...
Les mer
holmsbu lisiting

Opplevelser for hele familien

Usikker på hvor du skal dra i sommer? Hva med en tur til våre nærmeste naboer i øst. I Østersund finner du Frøsø Zoo Djur & Nøjespark som har noe for hele familien.
Frøsø Zoo Djur & Nøjespark i Østersund har en dyrepark på ove...
Les mer
zoo lisiting

Nyt juleferien i Åres eksklusive fjellstue

The Villa hos Copperhill Mountain Lodge er vel verd å prøves. Den romslige luksushytten er perfekt for storfamilien som ønsker en avslappende og elegant ferie eller for bedrifter som ønsker å skjemme bort sine ansatte med eksklusive om...
Er du på...
Les mer
Copperhill ingress

Herlige fjellopplevelser

Har du gifteplaner eller ønsker å komme deg bort fra hverdagens stress og mas, bør du ta turen til vakre Åre. Hos Hotell Copperhill Mountain Lodge finner du både ro og omtanke. Det praktfulle designerhotellet ligger på toppen av Förber...
På Copperh...
Les mer
copperhill ingress

Backstage-hotellet i hjertet av Trondheim

Enten du skal på forretningsreise eller en romantisk weekendtur så kan Clarion Collection Hotel Grand Olav friste med en unik hotellopplevelse i sentrum av trønderhovedstaden.
Clarion Collection Hotel Grand Olav kan tilby en helt spe...
Les mer
hotell ingress

Funksjonelt & trendy reisefølge

Har du reiseplaner og ønsker å reise funksjonelt og trendy kan det være en god ide å stikke innom en av byens BAG-butikker i forkant. Butikkene bugner over av det du trenger av både vesker, sko og flott reiseutstyr.
Du finner BAG p...
Les mer
bag ingress

Reis funksjonelt og stilfullt

Skal du ut å reise eller trenger en ny veske, er det et must å ta en tur innom Citybag på hjørnet av Nordre gate i Trondheim. Her finner du det siste innen reiseutstyr og tilbehør i topp kvalitet.
Citybag-butikken ligger sentralt t...
Les mer
Bag ingress

En enestående fjellopplevelse

Opplev roen i den flotte spa-avdelingen, nyt god mat i flere forskjellige restauranter med den vakre naturen som nærmeste nabo. Det særegne og eksklusive Hotell Copperhill Mountain Lodge ligger, bare 160 km fra Trondheim.
Det stilfull...
Les mer
copperhill ingress

Mitt vintereventyr

«Sitt og skjelv på bussen med neglesprett etter forgjeves opplivningsforsøk på gjennomfrossen bil og kamp med snøskuffa… litt sen til jobb i dag kanskje? »
Vurderer å legge inn en kommentar om hvor deilig det er med 25 grader o...
Les mer
via travel ingress

Hva var det jeg sa!

Da er en ny høst plutselig kommet, og en kort sommer er over. I utgangspunktet skal jo sommeren være lang og deilig med mange solrike dager.
Vi ser alltid fram til sommersesongen, grønn og fin, lyse netter, grilling, samt nyte sola og...
Les mer
reise ingress

Finn roen i fjellet

Det særegne og eksklusive Hotell Copperhill Mountain Lodge ligger i vakre Åre, bare 160 km fra Trondheim. Inne på hotellet kan du nyte god mat i en av hotellets fire forskjellige restauranter eller finne roen i den flotte spa-avdelinge...
Det er...
Les mer
ingress

Cruise – Den nye ferietrenden

Sommeren nærmer seg med raske skritt, og mange er i full gang med å planlegge sin velfortjente ferie. Hvor går sommerens høydepunkt i år? Skal vi igjen velge det gode trygge, eller skal vi prøve noe nytt?
 En lang og merkelig vint...
Les mer
Ingress Via Travel