Hjem » Trondheim » Reiser & opplevelser »  Reis funksjonelt og stilfullt

Reis funksjonelt og stilfullt

Skal du ut å reise eller trenger en ny veske, er det et must å ta en tur innom Citybag på hjørnet av Nordre gate i Trondheim. Her finner du det siste innen reiseutstyr og tilbehør i topp kvalitet.

Citybag-butikken ligger sentralt til i et av Trondheims populære handlegater og er en del av Norges største kjede innen sitt felt, med hele 40 butikker på landsbasis. Den trivelige betjeningen kan sitt fag og guider deg gjerne gjennom det store utvalget av spennende nyheter fordelt over to etasjer.

Kjente merkevarer

Familiebedriften drives i dag av fjerde generasjon Aagaard. De daglige lederne Eva og Martin Aagaard driver i dag seks butikker i kjeden Citybag og BAG, og den syvende butikken er allerede kontraktsfestet. Citybag fører kjente merkevarer som Samsonite, Victorinox, Moods of Norway, Mandarina Duck og Tiger of Sweden for å nevne noen. 
Citybag har også sin egen produktlinje «bag» som gir deg som kunde en rekke praktiske og moteriktige produkter for en rimelig penge. Kort sagt – Citybag - det du vil ha.

Lett og smart

Martin forteller at bedriften har hatt en god økning i omsetningen, og med en «all time high» denne sommeren. 
– Det er merkbart at flere tar seg mer tid til å reise både på lengre og kortere turer. Folk er opptatt av å reise praktisk, men samtidig er det et moteaspekt i reiseeffektene også. Utstyret forteller litt om hvem du er, og flere velger å bytte ut reisegarderoben før den er utslitt. Produktene er i stadig utvikling og er både praktisk i en travel hverdag og samtidig trendy. Det er et økende fokus på vekt og de nye modellene er både enkle og slitesterke samtidig, sier Eva mens hun viser frem en av damenes favoritt, en stilfull lettvekter av en trillebag fra Samsonite.

Bredt fargespekter

Butikken bugner over av lekre nyheter som passer for enhver smak, og har et rikholdig utvalg i alle prisklasser. De trendy nyhetene står sirlig plassert rundt omkring i butikklokalet. Her finner du kofferter i alle størrelser og farger som lys- og mørk blå, svart, sølvfarget, og burgunder i både blanke og matte materialer. Skal minstemann bli med på turen, finnes det flere gode alternativ i alle regnbuens farger.

Røff og klassisk

Hos Citybag finner i tillegg flere business produkter for både dame og herre. Utvalget er bredt og konstruksjonene er lette med slitesterke materialer i både skinn og stoff. 
Martin viser gjerne frem noen av produktene, blant annet en delikat skinnmappe i topp skinnkvalitet og en klassisk mappe i hud fra det italienske designmerket The Bridge. 
– Vi er opptatt av å tilby noe til alle og tør nok påstå at vi har det bredeste utvalget av reiseutstyr i Trondheim. En nyhet er at vi er egenforhandler i Trøndelag av kvalitetsmerket Rimowa. Koffertene er laget i aluminium og har et røft og stilig utrykk. I tillegg er merket Epic blitt en bestselger. Det moderne designet kombinert med TSA-lås gir kunden «value for money», sier Martin, som ønsker deg velkommen til mer inspirasjon hos Citybag – det du vil ha. 

Tekst & foto: Mari Janne Støle

Følg IN magasinet på Facebook