Hjem » Trondheim » Reiser & opplevelser »  Hva var det jeg sa!

Hva var det jeg sa!

Da er en ny høst plutselig kommet, og en kort sommer er over. I utgangspunktet skal jo sommeren være lang og deilig med mange solrike dager.

Vi ser alltid fram til sommersesongen, grønn og fin, lyse netter, grilling, samt nyte sola og få en gylden farge på en blek trønderkropp. Så skjedde det igjen, slik vi opplevde i fjor og året før. Sommeren ble ikke som vi ønsket oss. Masse dårlig vær og lite sol. Det positive med oss trøndere, er jo at vi alltid sier; «Neste år blir det nok bra». I fjor på samme tid skrev jeg en artikkel om «Hvor ble sommeren av» og viktigheten med å planlegge den deilige lange sommerferien. Vi i reisebyråbransjen opplever at mange venter for å se an været før ferien blir bestilt. Bestiller man i god tid, er det enklere å få både gode fly – og hotellpriser. Disse prisene blir alltid dyrere desto lenger man venter. Min oppfordring er å planlegge neste ferie i god tid.

VIA Tours Tvete

VIA Tours Tvete har 4 byråer i Trøndelag. I Trondheim/Prinsensgt, Orkanger, Stjørdal og Verdal. Alle byråene tilbyr det kunden ønsker. Vi har reisekonsulenter med lang erfaring som har reist rundt i verden, vi er dyktige på de fleste charteroperatører, cruisespesialister og vi hjelper til med å skreddersy din ferie slik du selv ønsker den. 
Hvorfor skal du bruke oss? Internett er vår største konkurrent, og både fly, hotell og charter kan bestilles over nett. I disse moderne tider, kan alle i ro og mak sitte hjemme og bestille ferien sin på nett. Behagelig og morsomt sier noen, men det finnes en del fallgruver, og vi opplever at stadig flere vender tilbake til reisebyrået sitt. Det er ikke dyrere å få profesjonell hjelp fra en reisekonsulent, og samtidig er tryggheten ifm bestillingen er god å ha. En tankevekker er askeperioden på Island. Daglig i denne perioden fikk vi mange telefoner fra fortvilte reisende som selv hadde bestilt sin tur på nettet. Hva gjør vi nå? Vi kommer ikke gjennom til nettoperatøren. Vi får ikke avbestilt. Kan dere hjelpe oss! Dessverre måtte vi da svare at det er kun nettet du kan prate med. Da er det viktig å ha den tryggheten som vi tilbyr, samt vi er medlem i reisegarantifondet.

Article image

Ferietrender 2012/13

Gran Canaria er fortsatt favorittreisemål nr. 1 blant trøndere. I høst og vinter går det 5 fly ukentlig nedover til øya. Andre direkte reisemål fra Værnes er Tenerife, Lanzarote og Sharm el Sheik. Hva med direkteflyet med Apollo til Den Dominikanske Republikk fra Værnes den 23. februar, eller direkte til Mexico den 14.januar i vinter? 14 dager med sol, bad og opplevelser. 
Hva med et deilig cruise i Karibien i vinter og noen dager i vakre Miami? Flyprisene over dammen er veldig bra for tiden, og cruisekonkurransen fra Miami er stor. Å seile ut fra Miami med et av de nyeste skipene til Celebrity Cruises er i seg selv en opplevelse for livet. Jeg opplevde det i februar, og har allerede bestilt nytt cruise i februar neste år. Stikkordene her er opplevelser, god mat og drikke, sol, strender og karibisk atmosfære. 
Kanskje en spennende opplevelse med stilige hotell, strand og shopping i Dubai? 
Ønsker man en litt annerledes ferie, er vi behjelpelige med spennende forslag og skreddersyr reisen slik du selv ønsker. Er det ikke deilig å kunne sette seg ned og prate med en erfaren reisekonsulent og sammen finne din drømmereise! 
Fotballsesongen i England er i gang for fullt. Vi syr sammen en langhelg med direktefly, hotell, musikal og en spennende fotballkamp. 
Og husk; Ikke glem å planlegge din neste sommerferie allerede nå!  
Velkommen innom et av våre byråer for en hyggelig ferieprat, eller ring vårt ferienummer 73 48 99 00 og avtal et møte med en av våre reisekonsulenter. 
Vi skreddersyr din neste ferie allerede nå! 

Tekst: Cato Melkstavik/VIA Tours Tvete