Hjem » Trondheim » Reiser & opplevelser »  Herlige fjellopplevelser

Herlige fjellopplevelser

Har du gifteplaner eller ønsker å komme deg bort fra hverdagens stress og mas, bør du ta turen til vakre Åre. Hos Hotell Copperhill Mountain Lodge finner du både ro og omtanke. Det praktfulle designerhotellet ligger på toppen av Förberget i Åre-Björnen, og har en magisk fjellutsikt.

På Copperhill Mountain Lodge finner kresne gjester fra hele verden en unik kombinasjon av anerkjente og prisbelønte spa-opplevelser i en utsøkt natur. Stedet ligger en kort kjøretur fra Trondheim. Mulighetene er mange, og hotellgjestene kan velge flere ulike fremkomstmiddel som buss, bil eller tog.

Bryllup

Sommeren står for døren og mange gifteklare par ønsker en spesiell opplevelse i sitt bryllup. I romantisk midtsommerlys og fjellsommerens idyll, inviteres du og din kjære til de populære vielseshelgene 28. til 31. juni. Her kan du rømme hjemmefra og oppleve et intimt lite bryllup, eller et større og luksuriøst giftemål. Markedskoordinator forteller at Copperhill Mountain Lodge syr sammen de beste løsningene for deg og dine nærmeste. 
– Hotellet tilbyr en rekke muligheter for overnatting enten det skal være i en lekker suite eller et rom med utsikt. Vielsespakkene er en komplett løsning der alt er inkludert – til og med den som forestår vigelsen, vitner og bryllupsfotograf, forteller hun.

Fjellvandring

På Copperhill Mountain Lodge har du naturen som nærmeste nabo, med flotte turløyper rett utenfor døren. Med egne fjellvandrerledere har det aldri vært enklere å oppleve unike fjellturer.
– Utsikten fra toppen av Förberget er en av Årefjellenes høydepunkter, men det finns mye mer å oppleve. Idylliske fjellvann der man kan ta en dukkert, fjelltopper eller vandring gjennom bjørkelandskap og frodige grønne bakker. Her kan du ta en pause, plukke bær og sopp og nyte det vidstrakte fjellandskapet. På en vandringstur i Årefjellene er selve turen viktigere enn målet, legger hun til.

Familievennlig

For mange voksne er det fristende med noen avslappende dager. Det lekre fjellhotellet har god plass til både store og små, der barna fritt kan boltre seg med en rekke aktiviteter. Her kan du og familien overnatte i blant annet romslige suiter med to separate soverom, kjøkkenløsning der man kan lage mat, stue og baderom med dobbeldusj. Alle hotellrommene er utstyrt med Playstation 3. Alle gjestene har fri tilgang til spa- avdelingen hver dag. Her tilbys også massasje og ansiktskur for barna.

Nytelse

Et opphold hos Copperhill Mountain Lodge er vel verd å prøves. Her kan du virkelig nyte oppholdet og ta deg tid til avslapping, ro og refleksjon. Etter en lang fjelltur er der godt å kunne synke ned i en av varmekildene eller krype opp i en myk stol og bare nyte. Her finner du tre basseng, hvor to av disse er varmekilder. Det finnes også både felles og separate badstuer. Level Spa & Health Club er som skapt for deg som er glad i å skjemme deg selv litt bort. Inne på spa-avdelingen er det egen bar, der du kan nyte noe godt å spise og drikke mens du oppholder deg i spa-avdelingen. Fjellværet kan være tøft for både ansikt og kropp. Hva med en deilig ansiktskur og massasje. Under denne behandlingen tas hånd om både hud og trøtte muskler. Ansiktet får en kur med naturlige voksekstrakter som gjør huden din myk og smidig. I tillegg får kroppen en real omgang med massasje og næringsrike kroppsoljer. 

Tekst: Mari Janne Støle | Foto: Copperhill

For mer inspirasjon og informasjon, besøk hjemmesiden

Følg IN magasinet på Facebook