Hjem » Stavanger » Helse & velvære »  Ta vare på håret i høst

Ta vare på håret i høst

Med høsten kommer det mørkere og kaldere dager. Håret og hodebunnen blir tørrere. Hos Marias hårklinikk i Stavanger sentrum kan du få mikroanalysert håret og hodebunnen av spesialutdannede trikologer og frisører.

 Hos Marias Hårklinikk i Stavanger kan du bestille en mikroanalyse av håret og hodebunn, og få lagt opp en individuell behandlingsplan hvis du har hodebunnsproblemer. I dag finnes det godt over 240 forskjellige hodebunnsplager, og ved hjelp av et mikrokamera vil de kunne hjelpe deg med en nøyaktig diagnose.

– Kundene kan komme hit fra hele landet. Vi kan tilby en pakkeløsning der de bor to netter på hotell, og får tre dager med behandling. Da er det to behandlinger per dag, morgen og ettermiddag, sier Kathrine Dale, daglig leder hos Marias Hårklinikk Norge AS.
Håravfall, alopecia, psoriasis, flass eksem, kløe/irritasjon, seborré, skadet/svekket hår og fet hodebunn er blant hår og hodebunnsplagene som forekommer oftest. Medisinske grunner, mangel på næring, etter graviditet, alopecia areata (flekkvis håravfall) og mannlig håravfall (kan også ramme kvinner) er bare noen av grunnene til hårtap. Stavanger-klinikken benytter seg av noe som kalles trikologi metoden. Trikologi er læren om håret og hodebunn. Dette er en natur-medisinbasert behandling uten kirurgiske inngrep eller laser/kortison behandling. Dette kan hjelpe deg helt uten bivirkninger.
Article image

Produkter fra Italia

 Hårklinikken selger også spesialprodukter med eteriske oljer og ekstrakter fra sjø og natur.
– Vi har produkter fra merkene O’Rising, Eliokap, Helianthi’s Charm og Hairloss System, forteller Dale.
Disse hårproduktene er produsert i Italia, og Marias hårklinikk Norge AS er hoved-importør i Norge. Med flere års erfaring med hår og hodebunnsproblemer, så vet de ansatte i klinikken hva som fungerer for de fleste.
Nå på høsten blir håret fort tørt. Det er da de fleste opplever at problemene med hodebunn og tørt hår starter. Bestiller du en mikroanalyse vil du få et individuelt behandlingsopplegg. Behandlingen foretas av spesialutdannede trikologer, og er godt dokumentert innen problemer med håravfall, alopecia, og psoriasis. Du kan bli behandlet både i salongen eller med produkter hjemme hos deg selv. De fleste opplever resultater innen ca tre måneder, men livsstil, arbeidsforhold og det daglige stressnivået er ofte avgjørende. Hos Marias hårklinikk er trikologene også utdannede frisører med lang erfaring. De tilbyr alle tjenester innen frisørfaget i avslappende omgivelser i Engelsminnegata 38. Velkommen! 

Tekst: Cathrine Jakobsen | Foto: Borghild Ree Strand