Hjem » Stavanger »  Velkommen til Sueño!

Velkommen til Sueño!

Fra vi startet har vi ønsket å jobbe litt annerledes. Vi skal ikke bli som kjedene, sier Anita hos Sueño Frisør i Breiegata. Medeier Merethe nikker. Vi har begge jobbet andre steder, men vi ønsket å åpne en salong med et roligere og mer harmonisk uttrykk, sier Merethe. 

– Vi tenkte på hva vi kunne gjøre for at kundene skulle si «åh, nå var det deilig å sette seg ned i stolen, nå kan jeg slappe av». 
Når jentene åpnet dørene til Sueño for temmelig nøyaktig 5 år siden, hadde de i årevis gått med en drøm om å starte for seg selv.
– Det er herlig med friheten, sier Anita. 
– I flere år jobbet jeg som frisør på et kjøpesenter. Det ble mye lørdagsjobbing, og ofte så følte jeg at jeg ikke så sola på dagevis. Jeg begynte å kjenne på at om jeg skulle bli gammel i faget, måtte jeg begynne å tenke annerledes. Det var mens jeg befant meg i tenkeboksen at det hele skjedde. Uten at jeg visste det hadde Merethe funnet dette huset. Det var til salgs, og en kveld presenterte hun planen for meg. Jeg brukte ikke lang tid på å bestemme meg, sier Anita med et smil. 
– Vi hadde jo drømt om å starte eget i flere år. Sueño er spansk og betyr drøm, og Sueño er vår felles drøm!

Jentene har ikke sett seg tilbake siden. De elsker salongen sin og det smitter over på kundene.
– Som gode venninner utviklet vi raskt et fantastisk godt samarbeid, og kundekretsen økte meget raskt. Etter få måneder var vi booket fra morgen til kveld. Det var så gøy, minnes Anita og Merethe.

At jentene leverer varene er hevet over enhver tvil. De siste 5 årene har de blitt kåret til Byas beste frisør to ganger, og stukket av med to 3.plasser.
– Her må vi skryte litt av de andre jentene også, sier Anita. 
– Med på laget har vi fått Alice og Tonje som er to herlige jenter. 
– Selv om vi hvert år reiser på kurs for å holde oss oppdatert på trender og teknikker er vi ikke så opptatt at alle kundene skal komme ut med supertrendy frisyrer. Det viktigste for oss er å finne en look som passer best for den enkelte, fortsetter Merethe.

Etter over 30 år i bransjen brenner jentene på Sueño fortsatt like mye for yrket og tar gjerne nye utfordringer. 
– Som frisør blir du aldri utlært, sier jentene nærmest i kor. 
– Hos oss er kunden alltid i fokus og vi setter vår ære i at alle som går ut døren her er så fornøyde at de kommer igjen. Merethe og meg er som en god vin. Vi blir bare bedre og bedre med årene, sier Anita og høster klingene latter hos kollega og venninne Merethe.

Brudepakke

Sueño har også en brudepakke som inkluderer 1 prøvetime og 4 timer på bryllupsdagen. Da blir bruden stylet på håret, sminket og ferdig kledd. Bruden kan ha med sine forlovere og nyte dagen i 2.etage på salongen mens de koser seg med god drikke og lett servering. Velkommen til Sueño!

FAKTA: Sueño Frisør

Adresse: Breigata 17, 4006 Stavanger
Telefonnummer: 51 11 60 11
Booke time: fixit.no/frisor/sueno/1626
Web: sueno.no
Facebook: facebook.com/suenofrisor
Instagram: instagram.com/suenofrisor