Hjem » Stavanger »  Får frem hvem du er

Får frem hvem du er

Med en behagelig atmosfære i sjarmerende lokaler og fokus på service og personlig kundekontakt er ikke VIP Frisør som alle andre frisørsalonger. Her kan du virkelig nyte en velfortjent pause i hverdagen mens dyktige frisører tar hånd om håret ditt!

Det er forresten ikke bare frisører du treffer når du går inn dørene hos VIP. Med et 6 frisører/stylister, 1 hudpleier og en dyktig fotterapeut som i tillegg tar negler, og gir massasje kan VIP Friør bokstavelig talt tilby sine kunder behandling fra topp til tå. Den som er en «Very Important Person» hos VIP Frisør i Verksgate 11 er nemlig kundene, eller gjestene som de konsekvent blir kalt hos VIP Frisør.
– Hos oss tar vi oss god til å prate med kundene slik at vi kan tilpasse servicen til den enkelte gjesten, forteller innehaverne May lis Lie Salvesen og Kirsten Elisabeth Sveinsvoll.
– Denne Konsultasjon er superviktig slik at vi snakker samme språk. Her er det ingen som kommer ut med en eller annen supertrendy frisyre frisøren nærmest har prakket på deg.
Det er heller ikke alltid den store forandringen som er mest vellykket. Kan like godt være en lugg som gjør mer enn nok forandring.
– Vi liker å jobbe med helhetsuttrykket. Dvs. at det ikke bare gjelder håret, men at alt henger i sammen med hvem vi er, og hvordan vi vil uttrykke oss selv.

Lang erfaring

Alle medarbeiderne på VIP Frisør har årevis med erfaring og på hyppige besøk på messer og happenings i inn og utland, holder de se seg løpende orientert om trender og nyheter.
– Så hva er det gjelder nå ved utgangen av 2019?
– Den mest åpenbare trender er sunt hår. Gjestene etterspør mindre og mindre bleking og vil gjerne ha sunne hårprodukter. Kort oppsummert kan vi si at det er den sunne naturlige looken som er in. Både stylingen og tilbehøret skal være enkel. En trend som har vart en stund nå er panneluggen. Gjerne den mer lekne varianten som er enkel å style på ulike måter. Også er det mange som vil ha midtskill med håret bak ørene. En annen trend som er veldig tydelig er den korte, kule boben. Den har vart lenge nå og kommer til å følge oss inn i 2020. Det handler i det hele tatt mye om individualisme. Det er derfor vi er så nøye med å ta en god prat med gjestene våre. For oss handler det om å få frem hvem du er.

Lange åpningstider

VIP Frisør er nok den salongen i Stavanger som har tidligst åpningstider. Flere ganger i uken åpner de dørene kl. 07. Dette har vært super populært ettersom mange av sitter fast i tidsklemmen på ettermiddagen. Likevel har de langdager også.
– Vi streber hele tiden etter å tilpasse oss gjestene, og tiden vi lever i, sier May Lis.
– Vi er så heldige at vi får lov å jobbe med det vi elsker så dette er vel mer en livsstil enn en jobb. Her gleder vi oss til hver ny dag og ønsker gamle og nye gjester hjertelig velkommen.

FAKTA: Vip Frisør

• Adresse: Verksgata 11, 4013 Stavanger
• Tlf frisør 51 53 11 88
• Tlf Hudpleie 402 46 119
• Tlf fotpleie 905 836 53
• Web: vipfrisor.no
• Facebook: VIP Frisør

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook