Hjem » Stavanger »  Tilbyr et skreddersydd og personlig tilbud

Tilbyr et skreddersydd og personlig tilbud

For de fleste av oss som vurderer å gjennomgå en operasjon, vil det dukke opp mange tanker. Vi er alle redd for at det skal skje noe alvorlig, at det blir smertefullt eller at forventninger til resultatet ikke blir oppfylt. Derfor er det så viktig at vi ikke bare har tillit til kirurgen, men til alle som er delaktig i behandlingen. På Clinique Bellevue møter du et team som er håndplukket for sin kompetanse og serviceinnstilling. Her kan du med andre ord senke skuldrene i trygg forvissning om at du er i de beste hender.

Clinique Bellevue ble startet opp av Dr. Ayman Zakaria som tidligere bygget opp Colosseum Klinikken, som i senere tid er blitt kjøpt opp Aleris Helse hvor han jobbet ut 2016. Han ønsket å kunne tilby pasienter ett mer skreddersydd og personlig tilbud og har nå startet opp i sentrumsnære lokaler som ligger usjenert til i nyoppussede, topp moderne lokaler i Musègata 18.

Spesialkompetanse

Klinikken tilbyr spesialkompetanse innen kosmetisk og plastisk kirurgi, injeksjonsbehandlinger med filler og Botox, laser og avanserte medisinske hudpleiebehandlinger. Klinikken har knyttet til seg dyktige og meget erfarne kirurger og sykepleiere som vil være tilstede for pasientene for vurdering, behandling og evt. operasjon. Dette er virkelig en klinikk utstyrt med topp moderne utstyr og faglig oppdatert personell.
– Her hos oss kan vi tilby den tryggheten alle søker i forhold til kosmetiske behandlinger, sier Kristin Wollum Larsen.
– Med alderen taper vil kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden, og huden blir slapp og man opplever ofte volumtap og sig i ansiktet. Her har vi fokus på et naturlig utseende og ønsker derfor egentlig bare å hjelpe våre pasienter til å bli en bedre versjon av seg selv.

Kristin er kosmetisk sykepleier og kan skilte med bred kompetanse og lang erfaring innenfor en rekke behandlingsmetoder.
– Leverandøren vår av filler er Galderma. De er et av verdens største legemiddelselskaper, og den eneste leverandøren med eget autorisasjonsprogram. Jeg vil si det er risikabelt å gå til ufaglærte folk for å få behandlinger kun kompetente leger og sykepleiere skal utføre! Helsepersonell med medisinsk og helsefaglig bakgrunn har evnen til å vurdere pasientene på forhånd, utføre en trygg behandling samt følge opp eller ta grep dersom noe uforutsett skulle oppstå. God forståelse og kjennskap til anatomiske strukturer i ansiktet er et absolutt krav dersom du skal jobbe med injeksjonsbehandlinger!

Bivirkninger

– Ingen klinikker kan garantere at det ikke oppstår bivirkninger etter behandlinger, sier Kristin. -Men har hos oss er vi trent il å håndtere disse på best tenkelig vis. Det er grunn nok alene til å holde seg unna useriøse aktører.
– Hva er de mest populære behandlingene nå om dagen? 
– Veldig mange ringer og spør om PRP behandling. Den blir jo populær kalt for vampyrbehandling og er omgitt med mange myter som en dårlig skrekkfilm verdig, sier Kristin og smiler.

PRP er noe så udramatisk som en foryngende cellebehandling hvor man bruker kundens eget blod til å lage en «cocktail» av kraftige antioksidanter som stimulerer kroppens stamceller. Metoden blir flittig brukt av ortopeder for å bygge opp brusk bla ved kneskader, men PRP har også vist seg å være veldig stimulerende for hårvekst. Dermapen er en avansert form for microneedling – hudforbedrende behandling helt uten kirurgi. Dette er en behandling med dokumentert god effekt.
– Vi bruker Dermapen til å lage mikroskopiske kanaler i huden. Disse kanalene vil frakte næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene. Ved å lage mikroskopiske hull i huden lurer man hudens celler til å tro at det har oppstått en skade.

Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall vekstfaktorer, slik at kollagen produksjonen øker og huden fornyes. Dermapen har også vist seg å være mer effektiv enn de fleste behandlinger med krystallsliping og kjemisk peel. Sammenlignet med tradisjonelle dermarollere er behandling med Dermapen mer skånsomt og mindre smertefullt. Den har engangsnåler og er dermed helt steril. Pennen har en kraftig motor som gjør at behandlingen kan gjennomføres meget effektivt. Lengden på nålen kan også justeres slik at behandlingen virker dypere etter behov. Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt/hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen og er særlig gunstig på arr, sår og strekkmerker. 
– Dette er de mest populære behandlingene våre akkurat nå men vi kan for enkelthets skyld si at vi utfører alt av kosmetisk kirurgi og avanserte hudbehandlinger. Om du er nysgjerrig er det bare å ringe eller å gå inn på vår hjemmeside for å booke en konsultasjon så kan vi ta en prat med deg å forklare nærmere hva vi kan gjøre. Og bare for å poengtere en siste gang. Her er vi gjennomprofesjonelle i alt vi foretar oss. Her er pasientene virkelig i trygge hender!

Hårtransplantasjon

Clinique Bellevue tilbyr en smertfri og diskret behandling for å få ditt eget hår tilbake. FUE-Metoden regnes som den nyeste og mest avanserte kirurgisk behandlingen for hårtap. Metoden gir et naturlig og stabilt resultat når den utføres av en erfaren lege. FUE-metoden er en skånsom metode som ikke krever skalpell eller etterlater sting.

FAKTA: Clinique Bellevue

• Adresse: Músegaten 18, 4010 Stavanger
• Telefonnummer: 51 31 75 50
• Web: cliniquebellevue.no
• Facebook: facebook.com/cliniquebellevue

Tekst: IN magasinet | Foto: Clinique Bellevue
 

Følg IN magasinet på Facebook