Hjem » Stavanger »  To konsepter på samme sted

To konsepter på samme sted

Etter å kunne feire over 10 års drift med konseptene Makeup Art og BeWell Klinikken, skjer det nå store og spennende endringer. 

Med daglig leder Camilla Fugelli i spissen, skal nå eksisterende avdelinger og lokaler smeltes sammen til et omprofilert og innovativt konsept i nye lokaler, sentralt på Kvadrat kjøpesenter. Nærmere bestemt er det lokalene til tidligere Platekompaniet som skal huse det nye konseptet. Camilla Fugelli tar også med seg det nye konseptet Individuel, som den første franchise-takeren i Norge, på dette hud- og kroppspleiekonseptet fra Sveits.

BeWell og Individuel konseptene blir gode naboer og blir å finne vegg i vegg i det tidligere lokalet til Platekompaniet. Konseptene vil utfylle hverandre når det gjelder utvalg av tjenester.

BeWell by Makeup Art

Sammenslåingen av Makeup Art og BeWell Klinikken vil hete «BeWell by Makeup Art». Her ønsker man å trekke sammen de mest etterspurte tjenester og behandlinger fra begge konseptene i et helhetlig konsept. Tjenester som vil utføres her er negler, makeup, hudpleie, laser, plasmapen og ikke minst et stort fokus på både tradisjonelle og innovative kosmetiske behandlinger. En vil også tilby enkelte etterspurte helserelaterte behandlinger som massasje og fotterapi. 
– Vi er faglig engasjerte og brenner for i å bidra positivt til folks helse - enten det er estetisk, fysisk eller på annen måte. Det handler om å trives med seg selv både innvendig og utvendig, noe som en mener henger i sammen og som er en viktig del av den enkelte sin livskvalitet, sier daglig leder Camilla Fugelli.
På kosmetiske tjenester som Camilla Fugelli har fokusert på siden 2012, er hun opptatt av ulike behandlinger for vedlikehold, reparasjon av hudskader, forebygging og reversering av tidlig aldring. 
– Vi er opptatt av å tilby de siste metodene og det beste materialet/utstyret på markedet, sier Fugelli.

Gode naboer

BeWell og Individuel konseptene blir gode naboer og blir å finne vegg i vegg i det tidligere lokalet til Platekompaniet. Konseptene vil utfylle hverandre når det gjelder utvalg av tjenester. Konseptene har relativt lik målgruppe, og besøkende får derfor en unik bredde i tilbudet av behandlinger og produkter med disse to konseptene på samme sted. Synergiene mellom konseptene vil være en fordel for kundene hvor en da finner den rette individuelle behandlingen til den enkelte. Etableringen over broen på Kvadrat Kjøpesenter skjer i løpet av oktober hvor Camilla med sitt team ønsker alle velkomne til å sjekke ut både behandlinger og produkter som gjør en forskjell.