Hjem » Stavanger »  Høstens hårtrender

Høstens hårtrender

Sommeren er definitivt over for denne gang, og med høsten forandrer også hårmotene seg. Mange velger en liten oppfriskning og fornying nå inn mot den kalde årstiden.

Den høye hestehalen til Ariana Grande er typisk rampete mens den lave er mer «decent». Begge er populære for tiden.

Vi lar frisør og innehaver av Hendrix Hair i Bakkegate 7, Jasmine Horvath Falnes, fortelle oss om høstens hårtrender. Hun mener høstens hårtrender beveger seg i en naturlig retning, men også med det lille ekstra av de varme tonene som kobber, rose, og pastell. Også ser hun at det er lov å være både «classy» og rampete. At man kan blande stil etter humør og hvilken setting man befinner seg i.
– Den høye hestehalen til Ariana Grande er typisk rampete mens den lave er mer «decent», forteller Jasmine. 
– Vi ser flere og flere høye hestehaler. Vi ser at både høy, og lav og stram hestehale som elegant skjuler strikken, kan brukes både til fest og til hverdagsantrekket på jobben. Når vi lager den høye hestehalen grer vi alt håret opp i en stram hestehale, og fester med en gjennomsiktig strikk. For å få til å gjemme strikken under håret må du la et parti i midten bli igjen før du fester strikken. For å få en ekstra glossy effekt anbefaler vi å bruke en rettetang helt til slutt.

For de som er ute etter den elegante looken, er en «Twisted Bun» populær. | Store hårspenner kan være prikken over i-en på frisyren.

De som er ute etter den elegante looken går ofte for en «Twisted Bun» Det er en «updo-frisyre» 
– Dette ser vi mye i catwalk i både i høye og lave varianter, som man kan bruke i alle anledninger. Vi kommer garantert til å se mange slike når vi går inn i fest-sesongen.

Felles for trendene er også at folk ønsker en farge eller frisyre de lett kan stelle, og få til hjemme. Moten nå er att nå kan alle få de kuleste frisyrene til hjemme! 
– Det er veldig gøy at det ikke må være så avansert å se kul ut! «Bronde» er hot nå i høst. Det er en miks av brunt og blondt hår som ofte kombineres i en balayage, med fokus på lyst i front rundt ansiktet og i lengdene. I høst er det med mye varme og myke toner med naturlige overganger fra den naturlige fargen, sier Jasmine.

Bronde» er hot. Det er en miks av brunt og blondt hår som ofte kombineres i en balayage, med fokus på lyst i front rundt ansiktet og i lengdene. I høst er det med mye varme og myke toner med naturlige overganger fra den naturlige fargen.

Mitdskillen er også tilbake for fullt. Både i den klassiske 70 talls versjonen, men det er også mange som går for den mer 90 talls inspirerte mitdskillen med bob/page frisyre, noe vi ser masse av på catwalken. I tillegg ser vi at mange bruker accessories i håret, spenner er fremdeles i vinden også ser vi at mange velger enkle, men ganske store bøyler. Også andre typer accessories er populært i høst.
– Jeg har nettopp tilbake fra kurs i Spania. Der lærte vi mye om de høye og lave trendsettende halene, så nå har vi masse nytt og tilby! Om du vet hva du skal gå for i høst, eller trenger litt inspirasjon er det bare å komme innom oss på Hendrix Hair, så kan vi ta en prat og finne ut noe som passer for nettopp deg, sier Jasmine.

FAKTA: Hendrix Hair Stavanger

• Adresse: Bakkegata 7, 4006 Stavanger
• Telefonnummer: 51 55 54 00
• Bestille time: hendrixstavanger.bestille.no
• Web: hendrix.no/frisor-stavanger
• Instagram: instagram.com/hendrixhairstavanger
• Facebook: facebook.com/Hendrixhairstavanger

Følg IN magasinet på Facebook