Hjem » Stavanger » Reiser & opplevelser »  Travel in Style – haute couture holidays

Travel in Style – haute couture holidays

Select Collection ble grunnlagt i Stockholm i 1992 av grunder Leija Graf. I dag er Select Collection en ledende nordisk aktør innen eksklusive reiser. Konseptet er basert på personlig konsultasjon, VIP-behandling og kunnskap om kunden og destinasjonene.

– Reisebyrået Select Collection er nytt i byen, men vi har allerede mer enn 20 års erfaring med luksusreiser. Vi skreddersyr eksklusive reiseopplevelser for privatpersoner og bedriftsgrupper til utallige destinasjoner over hele verden. Select Collection åpnet butikken i Stavanger den 12.august. Byen er i godt selskap; de øvrige fire kontorene befinner seg nemlig kun i hovedstedene Stockholm, Helsingfors, Oslo og London, forteller Petra Humppila Nordbø ved Select Collection.

Eksklusiv, erfaren og personlig

Butikken i Stavanger ligger på gateplan midt i sentrum av byen. Sentralt beliggende butikker og unik produktportefølje gjør Select Collection til et annerledes reisebyrå. Inspirerende butikker med en varm og stilfull atmosfære skaper behagelige rammer for ansikt til ansikt konsultasjon. Det å få personlig rådgivning av en kunnskapsrik konsulent er sentralt når den perfekte reisen skal planlegges. Hos Select Collection får du verdifulle råd om muligheter, destinasjoner og hotell som passer nettopp dine behov og som gir unike kundeopplevelser. En eller flere av Select Collections ansatte har besøkt samtlige av de av håndplukkede hoteller som presenteres i vår 465-siders inspirasjonskatalog. Alle hotellene i katalogen følger høye kvalitetskrav og standard. 
– Vi tilbyr luksushoteller både i velkjente reisemål og i nye, spennende destinasjoner, forteller Petra Humppila Nordbø.

Lojalitet

Hos Select Collection er de opptatt av mennesker. Kundelojalitet er viktig for dem og lojalitet skapes med kvalitet i alle ledd. Gode relasjoner verden rundt kommer kundene til gode. Det å få oppleve litt ekstra på turen er noe som mange setter pris på. En personlig hilsen eller en liten oppmerksomhet på rommet gir merverdi, og også en fin start på ferien. Kundene hos Select Collection setter også pris på oppfølgingen etter ferien. Denne oppfølgingen kommer alle til gode da tilbakemeldingene fra kundene gjør konsulentene deres enda mer kunnskapsrike.

Hvem er Select Collection for?

Select Collection er for alle som ønsker individuell behandling og som setter pris på kvalitet. Select Collection er også for alle som gjerne vil unne seg litt luksus i hverdagen.

Perfekt Select Collection destinasjon?

Select Collection har mange populære destinasjoner, men mange av deres kunder ønsker å realisere drømmen om å reise til Maldivene. Denne idylliske paradisdestinasjonen passer for en romantisk bryllupsreise eller for en familie som ønsker å nyte roen i vakre omgivelser. Maldivene med sine 26 atoller og 1192 øyer er noe for enhver smak. Select Collection har et fantastisk produkt på denne destinasjonen. 
Etableringen i Stavanger styrker selskapets posisjon ytterlige. Værforholdene i byen inspirerer til reiselyst, og flyplassen i Stavanger har et imponerende tilbud av direkteruter.
– For de som ønsker å besøke Select Collection i Stavanger så ligger butikken i Breigata 13. Vi tilbyr både reiserådgivning og et spennende butikk-konsept med eksklusive gjenstander fra alle verdens hjørner. Vi imøteser ditt besøk i vår butikk.

Tekst: Ingvild Olsen | Foto: Select Collection