Hjem » Reiser & opplevelser »  SELECT COLLECTION Haute Couture Holidays

SELECT COLLECTION Haute Couture Holidays

Reisebyrået Select Collection har 25 års erfaring med salg av luksusreiser. Byrået tilbyr eksklusive skreddersydde reiseopplevelser for privatpersoner, grupper og bedrifter til utallige destinasjoner over hele verden.

Den nye 400+ siders inspirasjonskatalogen til Select Collection er nå tilgjengelig i butikken til Select Collection i Breigata 13 i Stavanger sentrum.

«Den perfekte ferien»

Select Collection er opptatt av å bli godt kjent med kundene side. For å kunne planlegge en helt unik og spesiell reise, er det mange individuelle ønsker og behov som skal tolkes og forstås. Denne kartleggingen sammen med kunden er en viktig del i planlegging av reisen og helt avgjørende for velfungerende og langsiktig samarbeid. Tiden investert i kundene og denne måten å jobbe på, bringer kundene og rådgiveren nærmere hverandre, og på sikt blir man ofte venner som kjenner hverandre godt.

400+

Select Collection har nettopp lansert ny katalog. Den nye 400+ siders inspirasjonskatalogen er nå tilgjengelig i butikken i Breigata 13. Katalogen har hele 200 nye hoteller – alle håndplukket og personlig besøkt.
Noen av nye destinasjoner fra den nye katalogen er: 
• Rwanda med gorillasafari
• Israel
• Jordan
• Nicaragua
• Colombia

Select Collection har mange reisende til Det Indiske havet. Maldivene, Mauritius og Seychellene er alle store destinasjoner for selskapet. 
Select Collection har nå også et betydelig mye større program til USA enn tidligere, og så må vi ikke glemme cruise. Ønsker du å bli med på et eget Select Collection Cruise, kan Seychellene med Crystal i mars 2020 være et spennende alternativ.
Select Collection er for alle som ønsker individuell behandling og som setter pris på kvalitet i alle ledd. I tillegg så er Select Collection for alle som gjerne vil unne seg litt luksus i hverdagen.

Fakta: Select Collection

Adresse Stavanger: Breigata 13, Stavanger
Web: www.selectcollection.com
Facebook: www.facebook.com/selectcollection
Instagram: www.instagram.com/selectcollection

FØLG IN MAGASINET PÅ FACEBOOK