Hjem » Stavanger »  Bo midt i smørøyet

Bo midt i smørøyet

Skal du overnatte i Stavanger er Myhregaarden et ypperlig hotell å bo på. Nå er kanskje ikke vi i IN magasinet helt objektive da det alltid er på Myhregaarden vi velger å bo når vi er der, men man føler seg virkelig hjemme her på det familiedrevne hotellet. Her finer du smakfulle, luftige rom med peis og ekstremt gode senger å sove i, til svært konkurransedyktige priser.

På Myhregaarden bor man midt i smørøyet, med havna og Norsk Oljemuseum rett rundt hjørnet, handlegaten og Arkaden rett utenfor døren, kveldsåpen dagligvarebutikk 2 minutter unna og mange koselige cafeer. Flybussen går også rett utenfor hotellet. Man kan velge å bli kjørt i hotellets Limousine for kun kr 450.

Frokosten på hotellet er det ingenting å utsette på og nå har hotellet også endelig fått en etterlengtet cafe ,Baristas Coffe, vegg i vegg slik, at man kan nyte en deilig kaffekopp ute eller inne, og nydelig bakervarer. Breiavannet og togstasjonen er heller ikke mange minuttene gange unna når man skal utforske byen. Så du kan trygt velge Myhregaarden Hotell i Stavanger hvis du trenger overnatting, her får du trivselsgaranti!

FØLG IN MAGASINET PÅ FACEBOOK