Hjem » Sandnes » Hjem & fritid »  Spenstig arkitektur

Spenstig arkitektur

Kruse Smith divisjon for bolig- og eiendomsutvikling, er en betydelig boligleverandør
som markedsfører og bygger boliger under merkenavnet Kruse Bolig. De tilbyr deg sprek arkitektur og funksjonalitet innenfor boligmarkedet. For deg som nekter å bo kjedelig.
Fra 2003 har konsernet økt med 1552,2 milliarder kroner i omsetning, og er godt rustet til å møte et noe mer turbulent marked i tiden som kommer. Dette opplyser konsernsjef, Jan A. Hestås.
I siste halvår av 2007 besluttet Kruse Smith å satse mer på boligbygging, og fram til da gjaldt dette kun i region Vest.
- Nå satses det mer på tilsvarende prosjekt også i region Sør, som har et betydelig marked vi ønsker å delta i, legger salgssjef, Jorunn H. Austbø til. Rett over nyttår starter salget av det første boligfeltet i Kristiansand.

Helt ny bydel

På toppen av Sandnes, med ustikt over Hana og Gandsfjorden, vokser det frem en helt ny bydel. Flotte fellesarealer og grønne fristeder, er noen av stikkordene i beskrivelsen av Skaarlia Amfi.
Her lekes det med arkitekturen og fantasien er på topp. Skaperevnen, sammen med KruseBolig´s arkitekter, resulterte i byggingen av det perfekte huset for den som skal bo der.
Området er stort, og gir plass til 290 boliger for unge, voksne, eldre, single og familier.
Liker du friluftsliv, får du kort vei til flotte turopplevelser: Området ligger høyt og fritt. Likevel er det kort vei til Sandnes sentrum. Mens Ragnhildsnuten frister med fornminner og en vanvittig flott utsikt, som en perfekt avslutning på en hektisk dag, kan Vedafjell love seriøs trim med høy puls.

Alle gode ting er tre

I Rundeskogen har du utsikt både til Gandsfjorden og Nordsjøen, og det er fordelt 86 selveierleiligheter i ring rundt et stort grøntareal. Med på laget var arkitektfirmaet, Studio Ludo.
- Området er utrolig flott og blir garantert lagt merke til, informerer Austbø, og legger fort til at de fikk mye ros fra kommunen på prosjektet. Leilighetene som ble bygget frem til våren 2008 er svært populære, og Kruse Bolig er allerede i gang med nye prosjekter på samme området.
- I Rundeskogen kommer det tre nye høyblokker, med 114 leiligheter totalt, forteller Austbø, som er veldig fornøyd med hva de har oppnådd her i samarbeid med arkitektfirmaet, Helen & Hard. Mer om Rundeskogen på www.rundeskogen.no

Utsikt mot Ryfylke

På Tasta jobbes det med prosjektet; Tastarustå, som snart legges ut for salg. Her kommer det 64 leiligheter i størrelser fra 70 til 150m2.
- Leilighetene ligger på høyden av Tasta og de fleste får en formidabel utsikt mot Ryfylke, forteller Austbø.
Leilighetene blir fordelt på lavblokker i 3 og 4 etasjer med parkering i underetasjen.
Også på Kverneland har Kruse Bolig mye spennende til alle målgrupper.
- Her bygger vi ut et boligområde vi har kalt Frøylandsholen. Feltet består av 34 boliger fordelt på rekkehus og eneboliger, kan Austbø opplyse om, og legger til at det kun gjenstår 4 eneboliger som ikke er solgt på dette feltet.
Mer om hva Kruse Smith og KruseBolig tilbyr nettopp deg og din familie, finner du på
www.krusebolig.no

Tekst: Cathrine Jensen
Foto: Rose Robles Ellingsen