Hjem » Stavanger »  Maxus Euniq6 SUV hos RSA Bil Forus

Maxus Euniq6 SUV hos RSA Bil Forus

Nye Maxus Euniq6 SUV er en stor og romslig elektrisk SUV som egner seg perfekt til norske forhold. Hos RSA Bil Frous har de opplevd stor interesse rundt bilen allerede under forhåndssalget. I slutten av mars kom de første bilene til forhandleren på Forus og det er all grunn til å tro at interessen bare vil øke i tiden fremover!

Euniq6 er en stor, elektrisk SUV designet for både hverdag og langtur. Med klassens største bagasjerom på 754 liter og en svært godt utstyrt standardpakke, er dette den perfekte elektriske bilen for hele familien.
Euniq6 er en stor, elektrisk SUV designet for både hverdag og langtur. Med klassens største bagasjerom på 754 liter og en svært godt utstyrt standardpakke, er dette den perfekte elektriske bilen for hele familien.

Det er nok mange som har ventet i spenning på den nye Maxus Euniq6 SUV og nå er ventetiden endelig over. Den elektriske SUV’en er både stor og romslig. 
– Det har vært mye interesse rundt Maxus Euniq6 under forhåndssalget og vi har allerede solgt en god del biler. Euniq6 SUV har en folkelig pris og det er en bil vi har store forhåpninger til. Ikke bare er det en stor bil, men den har dessuten mye utstyr som standard slik at man får mye bil for pengene, forteller daglig leder ved RSA Bil Forus, Espen Hoff.
RSA Bil er forhandler av Suzuki, Isizu, Maxus og BYD, og har i dag 11 forhandlere fordelt over hele landet. I deres moderne bilanlegg finner du et bredt utvalg av både nye og brukte biler. I tillegg har de serviceverksted slik at du får alt du trenger for et trygt og enkelt bilhold samlet under et tak.

Perfekt til norske forhold

Det er ikke til å komme fra at Norge er et land med mye vær og ikke minst skiftende kjøreforhold. I tillegg har mange behov for en bil som de kan bruke både til kortere kjøreturer i byen og til langturer enten til hytta eller på ferie. 
– Euniq6 SUV er som skapt for norske forhold. Den høye bakkeklaringen gjør at den egner seg på all slags føre. Vi ser at den appellerer til en bred kundegruppe, fra 18 til 80 år, sier Espen Hoff. 
Det er god plass i både førerkupeen og i baksetet, noe som gjør kjøreturen behagelig for både sjåfør og passasjerer. Klassens største bagasjerom på hele 754 liter sørger dessuten for at du får plass til det aller meste, og gjør at Euniq6 også er den ultimate familiebilen. I tillegg har den et moderne design, blant annet med en tøff og sporty front, som appellerer til mange. 

Det er ingen tvil om at Euniq6 SUV tiltrekker seg blikk på veien. Den leveres med et moderne uttrykk, vakre linjer og en tøff og sporty front, som utgjør et lekkert og gjennomført design.
Det er ingen tvil om at Euniq6 SUV tiltrekker seg blikk på veien. Den leveres med et moderne uttrykk, vakre linjer og en tøff og sporty front, som utgjør et lekkert og gjennomført design.

Mye utstyr som standard

I dag er de fleste biler som selges i Norge elektriske, og vi har etter hvert blitt et foregangsland når det gjelder utbyggingen av elektriske ladestasjoner. Tidligere var det mange som hadde behov for to biler, en elektrisk til kortere kjøreturer og en fossil for de lengre kjøreturene. Med den gode plassen, en rekkevidde på 350-462 km og hurtiglading fra 30-80% på 35 minutter sørger Euniq6 SUV for at man nå får alt man trenger i én bil.
Ikke bare har Euniq6 SUV en svært god pris, den kommer også med mye utstyr som standard. Utstyrspakken har blant annet Apple Carplay, stort elektrisk panorama soltak, atmosfærelys i 64 forskjellige farger, trådløs mobillading, Keyless OG, 6-veis elektronisk justering av førersetet og sort skinninteriør. I tillegg har den en rekke sikkerhetsfunksjoner og førerassistentsystemer. Den leveres blant annet med Adaptive Cruise Control, parkeringskamera, filskiftevarsling, blindsonevarsling, automatisk nødbremssystem, parkeringssensor, elektronisk stabilitetskontroll og en rekke andre funksjoner. 
Hos RSA Bil Forus kan du nå oppleve den nye Maxus Euniq6 SUV og ikke minst booke tid for prøvekjøring!

RSA BIL Forus

  • Hos RSA BIL sørger de for at du har et trygt bilhold. De har til enhver tid et stort utvalg av nye biler klare for umiddelbar levering. De tilbyr gunstige finansierings- og forsikringsløsninger tilpasset deg som kunde. Ta gjerne kontakt for en hyggelig bilprat..
  • Adresse: Porsmyrveien 3, 4314 Sandnes
  • Tlf: 51 96 49 00
  • Web: rsabil.no/forhandlere/forus
  • Facebook.com/RSABilForus
  • Instagram.com/rsabil.forus

Tekst: Mona Gullstein | Foto: RSA Bil
 

Følg IN magasinet på Facebook