Hjem » Stavanger » Reiser & opplevelser »  Personlig hotellopplevelse midt i hjertet av Stavanger

Personlig hotellopplevelse midt i hjertet av Stavanger

Myhregaarden hotel holder til i en sjarmerende murgård midt i sentrum av Stavanger. Med fokus på design, komfort og individualitet har hotellet etablert seg som et livsstilshotell som ikke står noe tilbake for de man finner i verdensmetropoler som New York. I tillegg kan hotellet også tilby flere flotte leilighetshoteller både i bykjernen og utenfor sentrum.

Ikke bare er Myhregaarden Hotel et av Stavangers nyeste hoteller, det er også det eneste hotellet i byen som fremdeles er privateid. Beliggende i en 112 år gammel bygård midt i hjertet av byen er det kort vei til både butikker, severdigheter og uteliv. Hotellet har allerede rukket å etablere seg som et «boutique-hotell», eller livsstilshotell. Dette er et relativt nytt begrep innen hotellbransjen her i Norge, men i USA og Storbritannia har dette vært en populær motsats til de store hotellkjedene siden 80-tallet. Hos Myhregaarden Hotel får du skreddersydde og personlige løsninger, enten det gjelder vanlig hotellovernatting, langtidsleie av leiligheter eller restaurantopplevelser for lukkede selskaper. De tilbyr også en rekke spennende pakketilbud, blant annet i samarbeid med Renaa Restauranter.
Hotellet har en tydelig designprofil, hvor rene linjer, tunge tekstiler og stilige detaljer både er inspirerende, moderne og avslappende på samme tid. 
– Myhregaarden Hotel åpnet i 2008, og består av 53 rom hvorav seks enkeltrom, 40 dobbeltrom og syv juniorsuiter. Hotellet har en personlig stil, blant annet finnes det samlinger av bøker rundt omkring på hotellet. Gjester kan låne bøker og levere de tilbake ved et senere opphold, eller erstatte de med egne, forteller daglig leder Christoffer Bugge Aase.

Unikt design

Hvert rom har et unikt og elegant design, som kombinerer det klassiske med det moderne. Alle rom har flotte lysekroner og egen peis, som skaper en lun atmosfære. Myhregaarden er rett og slett et sted der man kan føle seg hjemme og få en velfortjent pause fra hverdagens stress, uansett hvilket overnattingsbehov man har. For Myhregaarden startet også opp leilighetshotell i 2010, og tilbyr nå også leiligheter med høy standard i Stavanger sentrum. Leilighetene tilbyr døgnåpen personlig service fra hotellets resepsjon, noe svært få leilighetshoteller kan tilby. 
I funkisbygget Klostergaarden et lite steinkast unna selve hotellet har Myhregaarden Apartments 14 leiligheter tilgjengelig for både kort- og langtidsleie.  
– Dette er eksklusive leiligheter med svært høy standard, og med 1-4 soverom. Primærkunden bor i snitt 1-2 måneder, men vi tar også i mot enkeltnetter, sier salg- og markedssjef Aleksander Ulseth. Også Myhregaarden City Apartments, som stod klart i mars i fjor, ligger like i nærheten av hotellet. Egne interiørdesignere har stått bak innredningen, noe som har gitt et moderne og stilrent uttrykk. Hver korridor har sin egen farge, på dørene er det tapetsert en bokhylle i tråd med bibliotektradisjonen fra selve hotellet og i hver leilighet finner man blant annet det store lysende elghodet «Moo». Med andre ord et sted hvor man kan trives både for noen netter eller for flere måneder! 
Myhregaarden Apartments har også et leilighetshotell i Lagårdsveien, Myhregaarden Budget Apartments med 12 leiligheter med et soverom hver. 
– Både her og City Apartments er det nok mest langtidsleie, med overvekt av bedriftskunder. Stadig flere firmaer har oppdaget fordelene de får hos oss, som at resepsjonen på hotellet er tilgjengelig 24 timer i døgnet noe som gjør det enkelt med inn- og utsjekking eller om man bare lurer på noe. I tillegg er både strøm, tv og internett inkludert i prisen, sier Christoffer.

Komfort i fokus

Komfort står alltid i fokus både på hotellet og i leilighetene. Myhregaarden Hotel er blant annet selverklært innehaver av Norges beste hotellsenger. Og det skal mye til for at man ikke sover godt i de fantastiske Svanemadrassene fra Ekornes. Nå har de dessuten installert nye LED flatskjermer på alle sine hotellrom. 
– Dette betyr at vi reduserer strømforbruket på våre TV-skjermer med 40 %, og våre hotellgjester vil få muligheten til heldigitale TV-kanaler med forbedret lyd og bilde. Vi har også økt vårt tilbud av TV- kanaler og våre hotellgjester får tilgang til HD filmkanaler mot et lite tillegg i pris. Vi er stolte over valget og gleder oss på vegne av alle våre gjester!
Frokost er som kjent dagens viktigste måltid, og hotellet serverer også en førsteklasses frokostbuffet med lokale råvarer og brød fra United Bakeries. Restauranten kan dessuten brukes til oppholdsrom for gjestene, og nå har de i tillegg pusset opp en liten lounge i resepsjonsområdet som har blitt et naturlig møtepunkt for hotellets gjester. 
Enten du planlegger et lengre opphold i Stavanger i forbindelse med jobb, en romantisk helgetur med kjæresten eller en opplevelsesrik ferie med venner så er Myhregaarden garantert et sted du vil trives – uansett anledning! 

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Myregården Hotel & Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook