Hjem » Sandnes » Hjem & fritid »  OPPSKRIFTEN PÅ DRØMMEKJØKKENET

OPPSKRIFTEN PÅ DRØMMEKJØKKENET

En stor dose inspirasjon og veiledning, et par kopper innredning som kjøkkenfronter og benkeplater. En stk kran. Husk å krydre det med spennende tilbehør og tilsett riktig mengde hvitevarer. Rør det sammen og tilsett montering på slutten. Avslutt gjerne med rikelig matglede.

Ja, høsten er sesongen for oppussing. Varme dager er forbi og vi kan forberede oss på å gå litt inn i våre hi. Kjøkkenet er samlingsplass nummer en, så hvorfor ikke ta beslutningen om å skaffe kjøkkenet du alltid har drømt om. Drømmekjøkkenet på Mariero har levert hverdagsglede siden 1972 og kan gi deg rådene du trenger for å sette i gang og fullføre.

Høstens nyheter

En ny trend denne høsten er kjøkken der frontene er innrammet og sokkelen framtrukket. Drømmekjøkkenet har nettopp fått inn et nydelig hvitt kjøkken i denne stilen. En annen nyhet er gråbeiset, profilert eikekjøkken. 
– Det virker som det går litt tilbake med høyglanskjøkken, forteller Ingebjørg Stakkeland, daglig leder hos Drømmekjøkkenet på Mariero i Stavanger. Hun legger til at det selges mer og mer benkeplater i granitt og komposittstein. På den teknologiske fronten ble undertegnede spesielt imponert over det usynlige lydsystemet MaestroKitchen™ 100. En hifi-stereolyd der den eneste synlige delen er et smakfullt designet, integrert glasspanel med fargeskjerm. Ingen høyttalere, ingen ledninger, bare en unik lydopplevelse. Uansett om du følger trendene, vil kjøre den klassiske stilen eller kanskje din unike stil, så finnes alternativene. Drømmekjøkkenet har fått inn mange nydelige høstnyheter. Snakk med en rådgiver, sjekk ut utstillingene eller gå inn på nettsidene og test kjøkkensimulatoren.

Fra inspirasjon til ferdig kjøkken

Drømmekjøkkenet har absolutt alt til kjøkkenet inkludert hvitevarer og tilbehør. De tilbyr også baderomsinnredning og garderober. Med lang erfaring i bransjen er de gode konsulenter og gir seg ikke før du blir fornøyd. Du kan ta med en målsatt tegning av kjøkkenet ditt og fortelle dem hva du ønsker, gjerne med eksempler fra utstillingen og vips – de vil presentere ditt drømmekjøkken i 3D. Dette er selvsagt gratis. Når alt er bestemt kan du velge mellom monteringsveiledning eller få kjøkkenet ferdig montert. Drømmekjøkkenet kan også totalrenovere kjøkken og bad med egne håndverkere.
Fra første inspirasjon til ferdig kjøkkenet kan du med andre ord få service fra A til Å. Du trenger ikke løfte en finger, annet enn å bestemme hvordan du vil ha det.

Tekst: Helene Stenhaug | Foto: Susan Jane McLinden