Hjem » Sandnes » Hjem & fritid »  Kjøkkenekspertene

Kjøkkenekspertene

Et nytt kjøkken er noe mange drømmer om, selv om arbeidet som følger med ikke alltid er like fristende. Men det trenger ikke å være en slitsom affære; hos Drømmekjøkkenet får du all assistanse du trenger for å få akkurat det kjøkkenet du ønsker deg.

Drømmekjøkkenet har siden 1996 hjulpet folk med å plukke ut kjøkken- bad- og garderobeløsninger fra sine lokaler på Mariero. Noen i personalet har vært her nesten like lenge, og har lang og solid erfaring i bransjen. En av disse er Ingbjørg Stakkeland, som har jobbet i bedriften siden 1997. Hun kan fortelle at Drømmekjøkkenet tilbyr en unik service til sine kunder. 
– Jeg tror at folk føler en trygghet ved å bestille kjøkken fra oss, fordi de vet at vi tar ansvar for alle leddene i prosessen. Vi kan rive ut det gamle kjøkkenet, legge gulv, fikse vegger og tak, legge fliser, skaffe rørlegger, elektriker, snekker og montør! Vi totalrenoverer hele rommet med andre ord, forteller Stakkeland. 
– Vi tar alltid kontrollmål når kjøkkenet er bestilt. Slik får kunden en trygghet om at kjøkkenet de har kjøpt vil passe hjemme hos dem.

Stort utvalg

Drømmekjøkkenet har et allsidig utvalg. Her kan man finne kjøkken i alle stilarter; Alt fra minimalistiske, slette flater til mer tradisjonelle og profilerte kjøkken. Drømmekjøkkenet har gjennomført høy kvalitet. 
– Våre skap blir levert ferdig sammensatt fra fabrikk, forteller Stakkeland. 
Drømmekjøkkenet har stort utvalg i skaptyper og størrelser. Her får man skuffer som tåler opp til 50 kilo, og med ekstra stor dybde gir de mer oppbevaringsplass. I tillegg kan man velge og vrake i kjøkkenfronter, samt velge blant flere farger uten ekstra tillegg i prisen.

Følger trender

I Drømmekjøkkenets lokaler kan man vandre rundt blant mange utstillinger av kjøkken, bad og garderober. Stakkeland kan fortelle at trendene varierer, men at hun i det siste har sett en økt popularitet rundt det mer tradisjonelle kjøkkenet. 
– Lenge var det populært med rene linjer og lyse overflater i høyglans, men vi begynner å merke tendenser til at folk ønsker kjøkkenet litt mer tradisjonelt, i både malt og tre, forteller hun. 
Uansett hva du skulle ønske, kan du være sikker på at Drømmekjøkkenet vil gi deg all den assistanse du måtte trenge, både før og under oppussingen! 

Tekst & foto: Lina Grotmol