Hjem » Sandnes » Hjem & fritid »  Hjemmets hjerte

Hjemmets hjerte

Det er stedet vi samles for de viktige øyeblikkene. Hvor vi gjenvinner energien fra den hektiske hverdagen, og nyter alt fra husmannskost til gourmet. Din private restaurant oase, hvor alt ligger til rette for et magisk herremåltid. Det er drømmekjøkkenet det.

Men er det kanskje bare en drøm? Det er vår, og mange av oss går rundt og drømmer om å pusse opp kjøkkenet. Materialet er slitt, og man gruer seg nesten litt til å invitere på middag. Du har dine tanker om hvilke farger, hvilke skapløsninger og hvilken stil du ønsker. Eller kanskje du er i det vågale hjørnet og ønsker ekstrem forvandling? Uansett hvor store eller små dine ønsker og krav måtte være, er det et kunnskapsrikt team som er klar for å hjelpe deg. Akkurat nå. Med 40 års erfaring, et team med teknisk tegner, fargeeksperter og interiørkonsulenter, er alt tilrettelagt for at du kan lene deg tilbake og la det skapes ett drømmekjøkken med en bevart balanse i hverdagen.

Null stress

Første steget mot realisering av drømmen er å gjøre seg opp noen tanker. Deretter tar du mål eller tar med en målsatt tegning, setter av litt tid, og tar turen til Drømmekjøkkenet hvor du blir mottatt med åpne armer av fire dyktige fagkonsulenter. Dere diskuterer ideer, og du kan snope rundt i den fantastiske utstillingen med det store utvalget. Trendy eller tradisjonelt? Hva er mulig, tenker man gjerne. 
– Det er bare fantasien som setter grensene, forteller Anne Grethe ved drømmekjøkkenet. Deres mål er å inspirere med detaljer og produkter av kvalitet, slik at du kan få løsningene som forenkler og skaper balanse og hygge i hverdagen. Anne Grethe er en av teamet på fire, og utdannet teknisk tegner med mange års erfaring. I etterkant av det første møtet setter de seg ned å designer ditt drømmekjøkken i 3D. Når dere har funnet det perfekte løsningen, er neste steg bestilling av materialer som tar noen ukers tid. Er du redd for tidsklemma? Stresser du med tanken på å koordinere opppussingsprosjektet med tømrere, rørleggere og alt som må til av fagfolk? Slapp helt av. Drømmekjøkkenet har en hel stall av arbeidsfolk som er klar til å gjøre oppussingen til en avslappende drøm. 
– Enkelte velger å dra på ferie, og komme hjem til nytt kjøkken. Andre ønsker mer kontroll. Men de fleste synes det er veldig greit at alt blir tatt hånd om. Og det er det vi er her for. Å hjelpe deg gjennom hele prosessen. Fra idé til ferdig kjøkken.

De små øyeblikkene

«Hverdagsglede er vel når vi midt i hverdagen, innser hvor bra vi har det.», definerer Drømmekjøkkenet. Latter, samtaler og fantastisk mat. En balansert hverdag er når en vet å sette pris på de små og store øyeblikk, og være tilstede. Teamet på Mariero arbeider med å skape denne gleden for oss. Da gjenstår det bare å ønske deg en nydelig vår, gledelig nytt kjøkken og Bon appetit!

Tekst & foto: Helene Stenhaug