Hjem » Asker&Bærum » Hjem & fritid »  Audi A3 Cabriolet

Audi A3 Cabriolet

Det er nok mange bilinteresserte som har ventet i spenning på lanseringen av den nye Audi A3 Cabriolet. Nå er ventetiden endelig over og det siste medlemmet av Audi A3-familien er her. Tar du turen innom Møller Bil Asker og Bærum på Slependen kan du oppleve den nye modellen og de har biler klare for levering i løpet av våren slik at du rekker å nyte sommeren i din nye kabriolet!

Med nye Audi A3 Cabriolet som det fjerde medlemmet er den nye Audi A3-familien nå komplett.
– Den nye Audi A3 ble lansert i fjor, Audi A3 Sportback kom ikke så lenge etter og sedanversjonen, Audi A3 Limousine, ble lansert like etter sommeren. Nye Audi A3 Cabriolet er det siste medlemmet som komplementerer hele A3-familien. Vi har solgt mye av A3-modellene, og gleder oss veldig til den nye A3 Cabriolet kommer. Den lanseres nå i vår slik at vi har den i forretningen i god tid før sommeren, forteller salgssjef hos Møller Bil Asker og Bærum Christian Holter.
 Audi er et populært bilmerke blant nordmenn, og det selges ca 7000 nye Audi i året her til lands. Mange av disse blir solgt av Møller Bil Asker og Bærum. I deres store bilanlegg i Billingstadsletta 2 på Slependen finner du et bredt utvalg av både nye og brukte biler, samt verksted og delelager. I tillegg er de også forhandler av Volkswagen.

Åpen himmel på 18 sekunder

Hos Møller Bil Asker og Bærum har de opplevd stor etterspørsel etter de andre modellene i Audi A3-familien, og det har allerede vært mye interesse for den nye kabrioletversjonen.
- Audi A3 treffer veldig mange, og vi har stor tro på den nye Audi A3 Cabriolet. Den har et bredt nedslagsfelt og vi ser at den appellerer til kunder i alle aldre, fra førstegangskjøpere til voksne kunder som ønsker den som en bil nummer to.
 Som hos Audis andre kabrioleter kommer Audi A3 Cabriolet med stofftak. Med et enkelt tastetrykk åpnes eller lukkes taket automatisk på bare 18 sekunder, mens man kjører i hastigheter opp til 50 km/t. Sammenlignet med forrige generasjon har den nye kabrioleten vokst betraktelig, og den er hele 18 cm lengre.
– I tillegg har den lengre akselavstand og det har blitt en ordentlig kul bil, sier Christian med et smil.
Den nye Audi A3 Cabriolet deler mye av designen med sedanversjonen, noe som gir et godt utgangspunkt for en kompakt, men likevel romslig 4-seters kabriolet. Her kan både sjåfør og passasjerer nyte en komfortabel biltur. Bagasjevolumet har også økt med 60 liters og rommer nå 287 liter, dessuten kan det brede baksetet legges ned for ekstra plass.
 I første omgang leveres Audi A3 Cabriolet med tre ulike motorvalg, en dieselmotor på 163 hk og to bensinmotorer på henholdsvis 140 hk og 180 hk.
– I god Audi ånd kommer det etter hvert også en toppmodell med 300 hk. I kombinasjon med Quattro firehjulstrekk og automatgir så blir det en voldsom sportsbil.

Skreddersy din unike kabriolet

Nye Audi A3 Cabriolet leveres i 16 ulike farger med felger opp til 19» størrelse, noe som gir en stilig sportsbil som får det elegante og sportsbilspregede utseende sammen med komforten som en kjenner fra Audi.
– Interiøret ligner mye på det vi kjenner fra de andre A3-brødrene, og den kommer med utstyrspakken som er kjent fra Audi A3. Alt av ekstrautstyr blir tilgjengelig, med et stort utvalg førerassistansesystemer. Ett av slagordene til Audi er jo at forspranget ligger i teknikken og det er noe vi alltid prøver å leve opp til. På lik linje som storebrødrene er også A3 Cabriolet en teknologibombe med internettrafikk i 4G hastighet. Du kan skreddersy den slik at du får den unike bilen du vil ha både når det gjelder utstyr og utseende, og vi har stor tro på at dette er en bil som vil treffe et stort marked. For mange som har drømmer om å kjøre med taket nede om sommeren så er dette en rimeligere versjon av Audi A5 Cabriolet og vil derfor være tilgjengelig for mange. Vi gleder oss veldig til å vise den frem, og er glade for at vi får den nå i vår slik at bilene vil være klare for levering til sommeren.
 Hos Møller Bil Asker og Bærum kan du selv ta den nye Audi A3 Cabriolet i nærmere øyesyn!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Audi & Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook