Nesbru Kebab feirer 30 år

Mohammed Afzaal har siden 1992 drevet velrennomerte Nesbru Kebab. Med sin usvikelige tro på gode råvarer og familiens hemmelige saus har han allerede i flere år vært kjent som Kebabkongen på Nesbru.
Guormetburger – Stabburet har ...
Les mer
ingress Nesbru kebab

Coop Mega på Bekkestua: Velkommen til det nye matglede-tempelet på Bekkestua!

Det finnes gode dagligvarebutikker her til lands, det er det ikke tvil om. Spesielt her i Bærum har vi vært velsignet med aktører som isolert sett kan konkurrere med det beste utlandet har å by på. Men sett under ett må vi være så ærli...
Glade matgle...
Les mer
ingress coop mega bekkestua

Hola Tapas: Ny tapasrestaurant på Bekkestua

Hola Tapas er en spennende nykomling i Bærums Restaurantflora.
Fra et hyggelig lokale på Bekkestua har Thomas Sandum skapt en liten restaurantperle som absolutt fortjener et besøk nå i sommer. Både undertegnede og spisefølget har all...
Les mer
ingress hola tapas

Med smak av Italia hos Villa Bekk på Bekkestua

Hvem trenger vel å dra til Italia når det det finnes steder som dette, utbryter min borddame Aina mens hun bruker pekefingeren får å få med seg de siste sauserestene på tallerkenen.
Aina er i likhet med denne skribenten erklært ...
Les mer
ingress villa bekk

God sommermat på Bærums Verk

Rema 1000 på Bærums Verk – Den lille butikken med det store vareutvalget.
Rema 1000 på Bærums Verk er en liten og koselig butikk som ligger idyllisk til i Elvegangen. Sommeren er over oss for fullt og butikken stiller med velfylte...
Les mer
ingress rema

Vito’s viser gryende storform

Vito’s viser gryende storform foran sommersesongen! Kombinasjonen av den nye gjestebryggen i Vollen Marina og en strålende brygge-restaurant bør virke som fluepapir på båtfolket denne sommeren.
Sjømattallerken i solnedgang. Et k...
Les mer
ingress Vitos

Strand Restaurant med lovende comeback

IN magasinets ytterst pirkete matskribent kan melde om at gode gamle Strand Restaurant igjen har åpnet dørene for allmennheten, etter en traurig periode preget av pandemi og vannskader.
Alle som er født og oppvokst i Bærum har et fo...
Les mer
ingress Strand restaurant

Sandvika Folkebad: Hele Bærums storstue

Overskriften er ment å illustrere ambisjonene til gutta bak Sandvika Folkebad. Restauranthuset ligger ved enden av gjestebryggen, og er muligens Bærums friskeste restaurantsatsning noensinne.
1: Kveiten smakte aldeles utmerket. | 2:...
Les mer
ingress Sandvika folkebak

Klassiker i Leangbukta med gryende storform

Da Riviera Restaurant i Leangbukta åpnet dørene i mai med nye eiere til rors, hadde jeg gledet meg i ukesvis til å besøke en av mine absolutte sommerfavoritter.
1: Den skal tidlig krøkes som god gourmet skal bli. Far og sønn med f...
Les mer
ingress Riviera

Vårstemning i historiske omgivelser

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Værtshuset Bærums Verk ofte blir kalt «Bærums skjulte perle». Her får du servert fristende måltider basert på sesongens råvarer i fantastiske omgivelser. Når det begynner å bli varmt i luften kan ...
Du merker det me...
Les mer
ingress Vertshuset

Alt du trenger både til hverdag og fest på Bekkestua

Meny på Bekkestua Senter frister med velfylte ferskvaredisker og kunnskapsrike fagfolk, som står klare med gode råd og tips.
For alle som er glad i mat er denne butikken et skattekammer av en butikk både når det gjelder hverdagsmat...
Les mer
ingress Meny Bekkestua

Et vellykket comeback

Vito’s viser gryende storform foran sommersesongen! Kombinasjonen av den nye gjestebryggen i Vollen Marina og en strålende brygge-restaurant bør virke som fluepapir på båtfolket utover våren og sommeren.
Sjømattallerken i solne...
Les mer
ingress Vitos

Kortreist lykke

Denne sommeren kan Vollen Marina ønske velkommen til en kraftig utvidet gjestehavn.
Med drivstoffpriser som truer med å gå gjennom taket kan en tur til Koster eller Kragerø fort legge beslag på store deler av feriebudsjettet. Da er d...
Les mer
ingress Vollen Marina

Vårens vintips

Våren er en årstid med mange muligheter. En herlig tid med forventning om varme late dager, som ofte lar vente på seg. Mens vi venter kan vi kose oss med god mat og drikke.
Fisk og skalldyr fra norske farvann er fremdeles på sitt b...
Les mer
ingress vintips

Nesbru Kebab satser på gourmetburger

Spesielt når det gjelder burgeren ser vi at nordmenn har blitt langt mer kresne. Den tiden er forbi der vi nøyde oss med de tafatte og gørrkjedelige variantene til de store burgerkjedene. Nå er det «gourmetburger» som gjelder, og det e...
Nesbru Ke...
Les mer
ingress Nesbru Kebab

Vinterviner

På varme sommerkvelder er det perfekt med lette og friske viner. Varmen gjør at vi i hovedsak velger mellom musserende, hvite, lette røde eller roseviner. I vintermånedene tar rødvinssalget seg kraftig opp, slik har det alltid vært ifø...
Men - de s...
Les mer
ingress alt om vin