Hjem » Asker&Bærum »  Coop Mega på Bekkestua: Velkommen til det nye matglede-tempelet på Bekkestua!

Coop Mega på Bekkestua: Velkommen til det nye matglede-tempelet på Bekkestua!

Det finnes gode dagligvarebutikker her til lands, det er det ikke tvil om. Spesielt her i Bærum har vi vært velsignet med aktører som isolert sett kan konkurrere med det beste utlandet har å by på. Men sett under ett må vi være så ærlige at den norske butikkstrukturer er preget av mange aktører med lite utvalg.

Glade matglede-ambassadører  hos Coop Mega i Meglergården.
Glade matglede-ambassadører hos Coop Mega i Meglergården.

Mange opplever derfor at det er i lite spennende å dra på den lokale butikken. Også har vi det ensidige søkelyset på pris. De store aktørene holder som alle vet på med en evigvarende krig der fokus hele tiden er pris, pris og atter pris. Du skal følge godt med dersom du skal få med deg at noen prater om kvalitet, utvalg og matglede. Nå er vel alle enige om at pris er viktig. Men personlig har jeg savnet mer søkelys på matglede, handleopplevelse og det å bli inspirert når jeg går i butikken. Spesielt når helgehandelen skal unna gjøres. Derfor er det med glede å melde at den nyåpnede Coop Mega butikken på Bekkestua satser på akkurat dette.

IN magasinet ser ikke bort fra at dette er landets lengste ferskvaredisk.
IN magasinet ser ikke bort fra at dette er landets lengste ferskvaredisk.

Tar`n helt ut

– I denne butikken er det handlegleden som skal stå i fokus, forteller Eigil Rognan.
Eigil er driftssjef hos Coop Vestviken og er sprekkeferdig av stolthet over den nye butikken.
– Jeg vil si at etter norsk målestokk har vi tatt den helt ut. Vi åpnet et tilsvarende matglede-tempel på Røa for 1,5 år siden som har vært en stor suksess, men her har vi fått bedre plass, det betyr at vi kan tan helt ut både i forhold til areal, men også når det gjelder å tilby kundene noe de ikke har sett maken til. Fokuset vårt her på Bekkestua har vært å skape en butikk som er en hyllest til matgleden. Her skal folk komme for å få inspirasjon. Og det skal bli møtt med enestående kvalitet, et fantastisk vareutvalg og ansatte som virkelig brenner for jobben. 
– Akkurat det siste har vi lagt stor vekt på i ansettelsesprosessen, skyter butikksjef Malin Raaum Thomassen inn.
Alle som jobber her, er håndplukket både i forhold til kunnskap, men også i forhold til engasjement.
– Vi ønsker å dyrke en familiestemning her i butikken slik at de ansatte gleder seg til hver dag på jobben. Kundene skal bli møtt av ansatte med et kunnskapsnivå du forventer å finne i typisk delikatesseforretninger. Kommer det stressede menn inn her med lang gjesteliste og manglende oversikt over ingredienser og tilbehør, skal vi lede dem rundt i butikken og sørge for at de får akkurat det de trenger. Vi ønsker at alle som jobber i denne butikken skal være matglede-ambassadører!

Ikke nødvendigvis dyrere

– Selv om vi har et fantastisk utvalg og mange ansatte betyr ikke dette at vi er dyrere enn mange av de andre kjedene, forteller butikksjef Malin.
– Det er jo nettopp det som er så fint med denne butikken. Det enorme utvalget! Her tilbyr vi kundene hele spekteret av varer. Fra våre egne Xtra produkter til dyre og eksklusive varer. Du kan godt si at vi har noe for enhver mage og lommebok, avslutter Malin og ønsker kundene velkommen til en spennende og inspirerende handel.

Fakta Coop Mega Bekkestua

Tekst & foto: Stein O Kaasa
 

Følg IN magasinet på Facebook