Hjem » Asker&Bærum »  En spennende butikk med et unikt og personlig preg

En spennende butikk med et unikt og personlig preg

Om du planlegger å fornye hjemmet ditt eller er på utkikk etter ny inspirasjon anbefales du å ta turen innom Sandvika Gardiner og Interiør på Rud.

I et romslig lokale på Rud i Bærum, holder Sandvika Gardiner og Interiør til. I år er det 22 år siden de ble en selvstendig butikk etter at de tidligere var en del av Sandvika Veveri AS. Alle mennesker har et behov om å skape en individuell og unik stil. Når Nina Bø startet Sandvika Gardiner og Interiør var det nettopp dette behovet som var viktig. Tanken hennes var å skape en butikk der kundene kunne la seg forføre av et annerledes sortiment som virkelig får hjemmet til å skille seg ut. Har du noen gang besøkt et hjem, og blitt tenkt «wow, slik vil jeg ha det»? Enkelte har forstått hemmeligheten til å skape interiør med sjel, noe som selvsagt betyr at man må hente inspirasjonen fra et sted. Når vi leser interiørbøker og magasiner, og deretter går på jakt i butikkene, er det ikke alltid utvalget matcher. Heldigvis finnes det fortsatt små selvstendige butikker med akkurat det spesielle utvalget som de store kjedene ikke tilbyr. Kjente leverandører, og tusenvis av meter stoffer i hyllene.
– I denne butikken finner du et unikt prøvemateriale og masse ideer i rolige omgivelser, forteller en entusiastisk Nina Bø.
– Her er det bare å la tankene flyte. Ønsker du romantisk eller minimalistisk stil? Trenger du gardiner til stuen, kjøkkenet eller soverommet? Her er det bare å velge og vrake.

Sandvika Gardiner og Interiør har noe for enhver smak og ethvert behov. Du har gjerne et par favoritt farger som påvirker kreativiteten og humøret ditt. Farger påvirker oss nemlig mer enn mange tror. Grønt er for eksempel beroligende, og gjør seg dermed ypperlig på soverommet.
– Gardiner luner i hjemmet, det gir rommet god akustikk og mindre gjenklang. Det sier også mye om hvem som bor der, legger Nina til.

Totalleverandør av gardiner og solavskjerming

Butikken tilbyr også faglig og god veiledning i forbindelse med fargevalg og oppheng. De har også egen systue, og lover at de syr gardiner raskt, på en proff måte. For deg som skal få skreddersydd gardiner, har Nina gode råd.
– Tenk over hvilke farger du har i rommet fra før, farger på møbler, lyskilde og gardinens formål. I et soverom skal gardinen gjerne være lystett. Ta med fargeprøver og bilder av rommet så hjelper vi deg gjerne med å finne det som passer for deg, du kan også låne med deg fargeprøver hjem for å se at det passer.
Sandvika Gardiner og Interiør ønsker nye og gamle kunder velkommen til en trivelig og inspirerende handel.

Fakta Sandvika Gardiner og Interiør

Tekst & foto: Stein O. Kaasa
 

Følg IN magasinet på Facebook