Hjem » Asker&Bærum »  Et komplett tilbud til golfere

Et komplett tilbud til golfere

Golf er en av verdens største idretter og i hurtig vekst også her til lands. De aller fleste kan spille golf, uavhengig av kjønn eller alder, om de satser profesjonelt eller har golf som en trivelig hobby.

Felles for alle golfspillere er opplevelsen av gleden ved spillet i kombinasjon med en fin naturopplevelse og sosialt samhold. Nå som vinteren har kommet og Bærums golfbaner er dekket av snø er innendørsgolf et flott alternativ for alle som elsker denne sporten.

FULL SWING jobber direkte med de beste banene i verden og har klart å fange elementene i detalj av det som gjør dem så spesielle for at opplevelsen skal føles mest mulig lik virkeligheten.

Norges største driving range og innendørs simulatorsenter

Toppgolf holder til i naturskjønne omgivelser på Grini/Bekkestua i Bærum. Her finner du et moderne golfsenter med et komplett tilbud til golfere som ønsker å trene for å bli bedre, spille for gøy eller ønsker å komme i gang med sporten. Om du er nybegynner eller profesjonell har Toppgolf et tilbud til alle. Uansett nivå har senteret dyktige trenere som tar utgangspunkt i den enkeltes ferdighets og ambisjonsnivå. På Toppgolf finner vi alle kategorier. Mange synes det er hyggelig å møte gode venner. Drikke kaffe, spise vafler og gå en runde med gode venner, mens andre er sterkt inspirert av Tutta og Viktor Hovlands enorme suksess og satser knallhardt for å bli gode.

Mulighet for booking av golfpro året rundt!

Den nye folkesporten

- Golf er for alle, sier Daglig leder Thomas Amundsen. 
- Slik jeg ser det er Golf i ferd med å bli den nye folkesporten. Golf er en sunn og morsom idrett som passer for alle, uavhengig av både alder og fysisk form. Og det er absolutt ingen snobbeidrett. Her på Toppgolf har vi medlemmer i alle aldre og fra alle sosiale lag. I tillegg har vi et fantastisk bra miljø, gode vafler i cafeen og ansatte som er utrolig hyggelige og serviceinnstilte. Også er har vi et av landets beste trenerteam her. De som virkelig har lyst til å forbedre spillet sitt har virkelig kommet til rett plass! Vi jobber kontinuerlig for at så mange som mulig skal få øynene opp for hvilken flott sport dette er og det er en glede å se hvor engasjerte folk blir når de først blir bitt av basillen.
Erfaringene tilsier at Thomas snakker sant. De som først begynner stopper ikke. 
- Man blir nesten avhengig, sier han. 
Spesielt dyrt er det heller ikke. Selvsagt kan du bruke en liten formue på utstyr, men slik er det vel i alle idretter.

Golf simulatorer

Toppgolf Har tolv Full Swing-simulatorer hvorav fire er i egne, skjermede områder med flere baner, blant annet Holtsmark, Oslo og Losby samt en rekke internasjonale topp-baner. Toppgolf er det eneste stedet i Norge hvor man kan spille mange av de ikoniske mesterskapsbanene gjennom sitt Fullswing simulatorprogram. Dette er den offisielle partneren på simulator til bl.a. PGA Tour hvor blant annet Tiger Woods, Justin Rose, Jordan Spieth, og Gary Woodland er en del av Team Full Swing. Simulatorene er meget brukervennlige, og du kan velge mellom spill og treningsfunksjoner. Det vil si at du kan spille over 50 av verdens mest anerkjente golfbaner og i tillegg trene på drivingrange, innspill med varierte lengder, putting og chipping på simulator. Senteret har også eget svingstudio hvor man kan undervisning 1-1 eller som gruppe.

FAKTA: Fasiliteter på Toppgolf

  • 12 Full Swing ION3 kamera golfsimulatorer, se info: fullswinggolf.com
  • Nordhaug GK med 9-hulls Golfbane
  • 78 utslagssteder under tak med Europa største Toptracer ballsporingssystem
  • Golfinstruksjon til alle nivå
  • Kafé og Catering med alle rettigheter
  • Fasiliteter til arrangement og konferanse
  • Proshop
  • Treningsområde med stor putting, chipping/pitchinggreen og bunker
  • Innendørs range og putting green
  • Toppgolf Akademi for junior og VTG-kurs (nybegynnerkurs)

Tekst: Stein O Kaasa | Foto: Toppgolf

Følg IN magasinet på Facebook