Kompetanse og erfaring gir trygghet

De fleste som velger å operere brystene opplever økt livskvalitet etter operasjonen. Men for at du skal få det aller beste resultatet er det viktig å velge en klinikk og en kirurg med høy kompetanse og erfaring. Hos Akademikliniken fin...
Akademik...
Les mer
ingress Akademikliniken

Tennene dine

Noe av det kjæreste vi mennesker har er tannhelsa vår. Den følger oss fra den dagen vi blir født og gjennom hele livet, mer eller er mindre bekymringsløst. Heldigvis har vi dyktig tannhelsepersonell. 
Trondheim Tannhelsesenter A...
Les mer
ingress ToppenTannhelse

Strammere hud med laser

Det å snu klokken et par år tilbake er et ønske for mange. Med ClearLift ansiktsløft og halsløft hos TheSkinClinic kan du få en skånsom reise tilbake i tiden.
Den populære laser behandlingen ClearLift ansiktsløft og halsløft er...
Les mer
ingress TheSkinClinic

Når bare det beste er godt nok

Douglas, Europas største parfymerikjede, har endelig kommet til Norge! Her finner du absolutt alt du kan ønske deg innen parfyme, makeup og hudpleie.
Spennende merkevarer og de beste prisene – til alle døgnets tider. Det er nemlig d...
Les mer
ingress Douglas

Perfekt hårmatch

Siden 1969 har innehaver av Apollo Hårsenter, Jan Schanke, tatt i bruk et permanent hårsystem for menn og kvinner med hårtap. Et kunststykke som matcher ditt naturlige hår hundrede prosent.
Tidligere var det mer normalt å reklamer...
Les mer
ingress apollo

Prosjektet som ble en suksess

Det har gått utrolig godt for den nyåpnede TheSkinClinic i Jomfrugata 1. Men da Esther Kuhry avsluttet sitt 9 års arbeid på sykehuset var det mange som hadde blandede følelser, rett og slett fordi de ønsket å beholde henne som medarbei...
Selv er Ku...
Les mer
TheSkinClinic_ingress

«Hår henger sammen med personlighet»

Trine (32) var bare 14-15 år gammel da hun begynte å miste håret. Etter å ha prøvd «alt» i mange år, tok hun steget og valgte hårerstatning. Det har hun ikke angret på.
– Håret mitt var veldig tynt, og jeg prøvde mye forskje...
Les mer
ingress apollo

Høysesong for pigmentfjerning

Mange ønsker å fjerne pigmentflekker i ansiktet etter å ha vært mye ut i sola i sommer. Ved Akademikliniken kan du få bukt med pigmentflekkene ved hjelp av laser eller krem.
– Det blir mer av denne typen behandling utover høsten,...
Les mer
ingress akademikliniken

Sterk, selvsikker og fremgangsrik med Nikita

Stilen i Nikitas nyeste kolleksjon kombinerer skarpe linjer med myke overganger og reflekterer den selvsikre og moderne lederkvinnen. Nikitas opptrente frisører er klare til å gi deg den klippen du fortjener.
– Alphamatic. Det er na...
Les mer
ingress Nikita

Kirurg åpner kosmetisk klinikk

Bak den nye The Skin Clinic Trondheim står lege og kirurg Esther Kuhry. Klinikken spesialiserer seg på ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger, utført av leger med spesialistutdanning.
Klinikken, med adresse Jomfrugata 1, åpner dør...
Les mer
ingress skin clinic

See better – look better

De sitter midt i ansiktet. Og er en statement. Eye Factory fører de hotte brillene.
Brillebutikken Eye Factory, som - navnet til tross - er helnorsk, åpnet dørene på Trondheim Torg 2. februar, og butikken tilbyr de nyeste brilletrend...
Les mer
ingress Eye Factory

Fokus på et naturlig utseende

– Vi tilstreber at det skal bli en god opplevelse rundt det som for mange er en stor og viktig avgjørelse, sier sykehusleder ved Aleris, Christer Mohn.
Han viser til at trygghet og kvalitet står i sentrum, og trekker frem fordelen ...
Les mer
ingress aleris

Nytt liv med nytt hår

Få ting har så mye å si for selvfølelsen som håret. Å miste det er for mange en påkjenning som kan føre til både angst og sosial isolering. Men det finnes heldigvis hjelp å få!
1. Anita Strand (35) 2. Andrea Veslehaug (15) ...
Les mer
ingress Apollo

Bruker laser mot blekk & fryser bort fett

Dr. Rørdams Hudklinikk har tatt i bruk to nye maskiner til fjerning av tatoveringer og fett. De ikke-kirurgiske behandlingene gir lav risiko og større bekvemmelighet for pasientene.
Hudlege Ole Martin Rørdam har trolig en av Skandin...
Les mer
ingress dr rordam

Tennene dine

Noe av det kjæreste vi mennesker har er tannhelsa vår. Den følger oss fra den dagen vi blir født og gjennom hele livet, mer eller er mindre bekymringsløst. Heldigvis har vi dyktig tannhelsepersonell.
Trondheim Tannhelsesenter A/S...
Les mer
ingress toppen tannhelse

Få en god start på løpesesongen

Riktige sko og gode treningsopplevelser er nøkkelen til en bra start på løpesesongen, både for deg som er godt trent og for deg som er helt fersk i gamet.
Vår og bar asfalt er for mange synonymt med løpeturer utendørs. Fysioterape...
Les mer
ingress loplabbet