Hjem » Trondheim »  Bedre hverdag med nytt hår

Bedre hverdag med nytt hår

Det er mange årsaker til hårtap, men uansett grunn er det en tøff påkjenning for de som rammes. Heldigvis finnes det hjelp å få. Hos Apollo Hårsenter har de lang erfaring med å hjelpe mennesker med hårtap og hodebunnsproblemer. Uansett hvilken løsning som passer best for akkurat deg vil du igjen bli fin på håret!

Håret har mye å si for selvfølelsen for både kvinner og menn. Det å miste det er for mange en stor påkjenning som kan føre til angst og sosial isolering. Dessverre er det fremdeles slik at ufrivillig hårtap er et tabu. Særlig unge menn får ofte høre at dette er noe de bare må leve med. Hos Apollo Hårsenter har de over 30 års erfaring med å hjelpe mennesker med hårtap. Her får du hjelp til å følge de siste hårtrendene uansett hvor mye eller lite hår du har selv.
Det er i dag 18 Apollo Hårsentre spredt rundt om i landet. Her tilbyr de alt fra hodebunnsbehandlinger og permanente hårsystemer til transplantasjoner og parykker. Ved alle sentrene møter du spesialister som er lidenskapelig opptatt av å gi deg den frisyren du ønsker. 
– I bunnen for alt vi gjør ligger vår visjon om å gi folk med hårtap en bedre hverdag Alle du møter hos oss brenner for faget sitt og bryr seg om hver enkelt kunde. Vi kan mye om hårtap og vårt fokus er å håndtere alle utfordringer knyttet til dette, fra produkter som bremser eller skjuler til alle mulige hårsystemer. Vi finner alltid en løsning som passer til den enkelte, forteller innehaver hos Apollo Trondheim Jan Schanke.

Unge menn mer opptatt av håret sitt

Apollo Hårsenter har kunder av begge kjønn i alle aldre, fra små barn og til godt voksne over 90. Det kan være mange grunner til at man mister håret helt eller delvis. Sykdommen alopecia, kreftbehandling eller arvelig betinget hårtap er nok de mest vanlige årsakene. 
– Mange som kommer til oss har arvelig hårtap. Dette er noe som rammer 75% av menn og 20% av kvinner. Mens kvinnene gjerne opplever det senere i livet etter overgangsalderen kan det begynne hos menn allerede i slutten av tenårene. Noen håndterer dette bra, men for mange er det et stort problem som påvirker hverdagen. De siste årene har vi opplevd at stadig flere unge menn tar kontakt. Det er en ny generasjon av unge menn som ikke ønsker å se ut som fedrene sine. For unge menn i dag er håret en viktig del av deres uttrykk og av hvem de er. Samtidig så ønsker også de å kunne følge trendene og ha en moderne frisyre.
Hårsentrene får også inn mye donert hår, dette brukes til personer som er rammet av sykdommer som for eksempel kreft eller alopecia. Særlig for barn og unge som synes det er vanskelig å skille seg ut kan parykker av donorhår virkelig utgjøre en stor forskjell.
– Parykker eller hårdeler av helt ubehandlet hår er lettere og mykere. Ved hjelp av det fine håret vi har fått har vi hatt mulighet til å lage løsninger som virkelig har betydd mye for mange, og det er vi stolte av, avslutter Jan.

FAKTA: Ditt lokale Apollo Hårsenter

Kjøpmannsgata 65, i Trondheim.
• Web avdeling Trondheim: apollohair.no/kontakt/trondheim
• Tlf: 73 53 27 76 
• E-post: trondheim@apollohair.no
• Åpningstider: man-ons: 08:30-16:30, tors: 08:30-18:00, fre: 08:30-16:30 og lørdag: Stengt 
• For mer info og andre klinikker se www.apollohair.no
• Facebook: www.facebook.com/apolloharsenter

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Apollo Hårsenter & Mona Gullstein