Hjem » Helse & velvære »  Bli klar for stranden med figurforming!

Bli klar for stranden med figurforming!

Med sommeren rett rundt hjørnet er det mange som ønsker å forberede seg til strandsesongen. Men dessverre er det enkelte områder hvor fettet nærmest er umulig å slanke eller trene vekk, som mage, ridebukselår eller overarmer. Heldigvis finnes det hjelp å få! Novelaklinikken er blant de ledende i landet på fettfjerning og figurforming med SmartLipo og kan vise til svært gode resultater.

Novelaklinikken er en spesialklinikk for laser- og kosmetiske behandlinger. Klinikken har i mange år holdt til i Karenslyst Allé på Skøyen under navnet Skin Medical Clinic, men skiftet navn i forbindelse med at de ble en kjede med til sammen syv klinikker på Østlandet (Du finner avdelinger her SKØYEN, KRISTIANSAND, HØNEFOSS, ELVERUM, KONGSBERG, TØNSBERG, TRONDHEIM, DRAMMENSKLINIKKEN). Dr. Nikolai Paus Groa er ansvarlig kirurg ved klinikkene og er den i landet med mest erfaring innen figurforming og fettfjerning med SmartLipo.
Det er ikke alle områder hvor fettet lar seg slanke eller trene bort. For disse områdene er behandling med SmartLipo perfekt. Novelaklinikken har lang erfaring med figurforming og fettfjerning med SmartLipo og kan vise til svært gode resultater. Dr. Grova har utført over 2000 operasjoner med denne metoden, noe som er desidert flest i landet. Og siden Novelaklinikken har et komplett tilbud innen figurforming kan de dessuten gi deg en individuelt tilpasset behandling etter hva som passer best til akkurat deg og dine ønsker.

Fettet blir bort for alltid

SmartLipo er fettfjerning med laser hvor fettet smeltes bort. Behandlingen utføres i lokalbedøvelse og er svært skånsom.
– Etter at de smeltede fettcellene er sugd ut så vil ikke kroppen lage nye fettceller uansett hvor mye man spiser eller drikker i årene som kommer. Dermed får man en permanent forandring der fettcellene er borte for alltid. I tillegg strammer laseren opp huden slik at man slipper løs hud, sier Dr. Grova.
– I rundt åtte uker etter behandlingen får man dessuten økt fettforbrenningen i fettdepoter på andre steder på kroppen og opplever ytterligere vektnedgang. Rekorden for menn er minus 16 kilo på seks uker og for kvinner 11 kilo på åtte uker. Da i kombinasjon med omlegging av usunne vaner. Vi ser at SmartLipo ofte fungerer som en kickstart på en omlegging og det er enklere å holde motivasjonen oppe når man ser at det går den rette veien og forandringene kommer. I tillegg til fjerning av fett egner behandlingen seg også godt til å fjerne arr som for eksempel etter keisersnitt. Da blir arret løsnet og «pølsa» over arret fjernet.

Behandler problemområdene

– Kvinner i og rundt overgangsalderen kan miste opp til 25% av forbrenningen og får dermed ufortjent en kropp som ikke lenger samarbeider med trenings- og diettregimene. De får lett uønskede fettområder, som en «pølse» rundt magen, midje som forsvinner, ridebukselår og innsiden på lårene som begynner å gnisse. Samt såkalte grevinneslør på overarmene. Alt dette kan vi rette opp og fjerne en gang for alle, forteller han.
Det er også mange yngre kvinner som ønsker behandling med SmartLipo.
– Yngre kvinner har også sine problemer. For eksempel kommer ofte de som har en dårlig definert rumpe og vil ha vår spesialitet «J-Lo stussen». Da gjør vi en SmartLipo fettfjerning på overgangen mellom rumpe og lår. Dermed kommer rumpa tydeligere frem og mer til sin rett.

Fjerner mannebryst og dobbelthake

Dr. Grova forteller at de har et stadig økende antall menn på pasientlistene. Og da er det særlig dobbelthake eller mannebryst de ønsker å bli kvitt. Behandling med SmartLipo gir svært gode resultater – helt uten bruk av skalpell.
Har du mye fett under haken du ønsker å bli kvitt, er laser et godt alternativ.
– Behandlingen foregår på samme måte ved at fettcellene smeltes og suges ut og huden strammes fint opp av laservarmen. Etter behandlingen anbefaler vi at man bruker hakebind i minst to dager. Når så hevelsen har gått ned er det nesten umulig å se at noe har blitt gjort i det hele tatt. Ingen sår eller skjemmende arr. Men fettet er fjernet og borte for alltid, selv etter bare én behandling.
Etter hvert som vi blir eldre endrer kroppen seg og en del menn utvikler mannebryst. Og for mange er dette et stort problem.
– Vi ser at mange menn har mer komplekser for bryster enn for magen. En stor mage er til å leve med, men de færreste synes mannebryst er noe hyggelig. Som hos kvinner består også bryster hos menn av kjertler og fett. Kjertlene får vi ikke gjort noe med, men det er et fåtall hvor kjertlene er det største problemet. Og fettansamlinger kan vi fjerne. I tillegg til å fjerne fettet strammer laseren også opp huden i området. Man kan gå på jobb og trening dagen etter, men må ha brystbind i minimum 14 dager. Inngrepet skjer under lokalbedøvelse og det er stort sett smertefritt både under og etter behandlingen. Det verste er nok at man gruer seg litt på forhånd, sier Dr. Grova med et smil.
Hos Novelaklinikken er du alltid velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon hvor du sammen med legen finner de beste løsningene for deg og dine behov!

FAKTA: Nettbestilling Novelaklinikken

• Nå kan du enkelt bestille time på www.novelaklinikken.no. Du logger inn med e-post eller telefonnummer og velger det tidspunktet som passer best for deg!
• Finner du ikke et passende tidspunkt eller ønsker å bestille manuelt er du velkommen til å ringe 21 64 06 00.
• Se www.novelaklinikken for å finne nærmeste avdeling.

Tekst: Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook