John Vinnem – Johnnylove: Johns kjærlighet

På gutterommet i Trondheim startet en av landets fremste designere karrieren. 
Presis på avtalt tidspunkt treffer jeg John Vinnem i showroomet til Johnnylove i Oslo. Så fort jeg kommer inn døren avslutter han høflig telefonsamtalen ...
Les mer
ingress johnny love

Kulturen og livet ifølge Petter Fiskum Myhr

IN magasinet møtte Petter på Starbucks på Solsiden kl. 14, 11.november. Det ble etter hvert en samtale om fundamenter i livet, om tro, tankegods og kulturen vi tar i bruk.
- Fagene og leken på skolen Petter, hvor var du? - Jeg lik...
Les mer
ingress Petter Myhr

Skilandslagets nye Kronprins

Med flere pallplasseringer i NM og imponerende prestasjoner som endte med gull i VM i Falun i 2015, er Didrik Tønseth Norges nye håp innenfor langrenn. Nå har han og resten av langrennslandslaget inngått et nytt samarbeid med verdens s...
Didrik ...
Les mer
ingress tempur

Kåre Ingebrigtsen: En stor suksess med et stort lag

Kåre Ingebrigtsen har det siste året tatt RBK til høyder det er lenge siden klubben har vært i nærheten av. Han har snudd hele laget tilbake til der det var i Nils Arne Eggens storhetstid, med blikk både på resultater og spillestil.
Tidlig...
Les mer
ingress K Ingebretsen

Nadja Bertelli: Skrev låt til Mia

Da datterens fotballvenninne forulykket på Afrika-tur med folkehøgskolen, skrev artist og låtskriver Nadja Bertelli en låt tilegnet henne. Datteren Sandra synger også på låta, og den ble med på debutplata til Nadjas band. Noen måneder ...
Nadja Bertel...
Les mer
Nadja ingress

Kroppskunst er drømmejobben

De deler både arbeidsplass og en lidenskap for tegning. Tatovørene Elisabeth Naust (20) og Julie Strømsnes (26) har valgt et mannsdominert yrke, men ville ikke byttet bort jobben sin for noe i verden.
– Det er jo kjempebra å kunne ...
Les mer
onkel henry ingress[1]

John Erling Vinnem: From Johnny – with Love!

Norsk design er i vinden som aldri før. Dagene da vi var en lillebror i den skandinaviske motefamilien er definitivt talte.
– Hørt om Johnnylove, for eksempel?  – Selvfølgelig, det er jo et av mine favorittmerker, utbrøt en motebevi...
Les mer
Johnnylove ingress

Med blekk i blodet

Som guttunge lot han seg fascinere av historier om gammelonkelen Henry, som seilte de syv hav og hadde tatoveringer oppover armene. I dag driver han to tatoveringsstudioer og har selv kroppen dekket med blekk.
Tatovering har blitt en ...
Les mer
onkel henry lisiting

Arne O. Reitan

Det finnes mange skuespillere, men ytterst få med den samme arbeidskapasiteten og sceneutstrålingen som Arne O. Reitan. Dessuten er han usnobbete, vennlig, imøtekommende og morsom. En god kar, ganske enkelt.
IN magasinet har avtalt...
Les mer
reitan

Beauty with a thought

Sveriges status som en sterk salgsnasjon er ubestridt. Ikke bare har de en velutviklet industri; landet har også lange tradisjoner når det gjelder eksport av vakre klær, skuespillere og modeller.
Svensk skjønnhet er blitt et velkjent...
Les mer
Moller ingress

«Perry» er tilbake på Lerkendal

Per Joar «Perry» Hansen, er tilbake som hovedtrener for Rosenborg. Nå har han planer om å ta laget tilbake til toppen.
Per Joar Hansen, eller «Perry», som han kalles til vanlig, vokste opp i Trofors, 4 mil sør for Mosjøen. Han begyn...
Les mer
Perry ingress

En legende legger opp

«Det eneste som er sikkert er at nå er det slutt. Han kan se tilbake på 18 sesonger på seniornivå. Et utall mål. Seiere og mesterskap. 36 år i medienes søkelys. Et halvt liv som trollunge og bohem». Vi snakker selvsagt om Steffen Ivers...
Stikk i stri...
Les mer
s iversen ingress

Kongen av Granåsen

Tidligere i år vant skihopperen Anders Bardal verdenscupen sammenlagt. Etter flere år med hard trening kom endelig resultatene. Samtidig som Anders hadde sin beste sesong noensinne i hoppbakken, skjedde det også store ting på hjemmeban...
I den l...
Les mer
anders bardal ingress

Gunnhild Sundli

Gunnhild Sundli jobber i disse dager med sitt første soloalbum som slippes til høsten. Etter mange år som vokalist i bandet Gåte, og en hektisk jobb på Trøndelag Teater er hun nå klar for å stå på egne ben.
Jeg møter Gunnhild ...
Les mer
ingress

Tony Sylvester

De er tilbake - endelig. Singelen «You Give Me Worms» ble sluppet 4.mai. Turboneger sitt niende album «Sexual Harassment» lanseres 13. juni. Turboneger skal spille på flere av de største norske festivalene i sommer, så vel som internas...
I 1988 ble...
Les mer
ingress

Midt i livet

Livsnyteren Are Sende Osen synes folk skal slutte å klage og nyte det livet har å by på i større grad. Vi som bor i Norge har vunnet i lotto alle sammen, mener han.
 – Folk klager mer enn nødvendig i det velferdssamfunnet som vi lev...
Les mer
Ingress Are