Hjem » Reiser & opplevelser »  Utforsk Philadelphia

Utforsk Philadelphia

Denne våren ønsker Philadelphia besøkende velkommen med et hav av nye og spennende attraksjoner.

USAs største og eldste innendørs blomstershow, åpningen av det historiske Museum of the American Revolution, den årlige vårfestival ved det sjarmerende Rittenhouse Square, et splinter nytt LEGO-senter og gjenåpningen av byens ikoniske LOVE Park.

The Philadelphia Flower Show

Hva er vel bedre enn å kickstarte våren med et fargerikt blomstershow 11. – 12. mars? Pennsylvania Horticultural Societys Philadelphia Flower Show går helt tilbake til 1829 og er en fantastisk verden av hager og design. Det er ikke bare det eldste innendørs blomstershow, men også det største. International Festivals & Events Association har til og med tildelt blomstershowet tittelen som verdens beste blomsterarrangement.

Museum of the American Revolution

Philadelphia er den første byen i USA som kan pryde seg med tittelen som UNESCO-beskyttet verdensarv. Faktisk er Philadelphia kjent som hjem til det USA vi kjenner i dag. Byen har en sterk tilknytning til den amerikanske revolusjonen og inspirasjonen bak idealene som spirte den gangen, vil igjen se dagens lys når Museum of the American Revolution åpner den 19. april 2017.

Rittenhouse Row Spring Festival

Området som rammer inn det nydelige Rittenhouse Square, huser noen av Philadelphias eldste forretninger. Her kan du slå deg løs både i mindre, sjarmerende boutiques og store shoppingsentre. Det er derfor ikke uten grunn at området er kjent som et shoppingparadis. I år foregår Rittenhouse Row Spring Festival lørdag den 20. mai.

LEGOland® Discovery Center åpner i Philadelphia

Philadelphia har underholdning til alle, uansett alder. Den nyeste familievennlige opplevelsen i byen vil være LEGOland® Discovery Center, som åpner dørene for første gang til våren og dermed blir det første senteret i Philadelphia som fremmer lærerik lek. Det nye senteret blir en del av Plymouth Meeting Mall, bare en kort kjøretur fra sentrum.

LOVE Park åpner igjen

Helt etter grunnleggeren William Penns visjon om en «Greene Country Towne», er Philadelphia den grønneste byen i USA med verdens største kommunale urbane parksystem. Med gjenåpningen av byens ikoniske LOVE Park, drar Philadelphia det opp på et helt nytt nivå. Parken som har vært gjennom en større renovering vil ha mere åpne grønne områder og en ny fontene.

Åpning av Iceland-airs nye flyrute til Philadelphia

Philadelphia kommer til å være et skritt nærmere Skandinavia når Icelandair åpner en ny flyrute fra Reykjavik. Det første flyet letter 30. mai 2017. Med den nye flyruten blir det enda lettere å reise til Philadelphia for nordiske reisende som ønsker å utforske den pulserende østkystby. Den nye flyruten vil ha fire avganger i uken og være sesongbasert fra den 30. mai til den 20. september.

FAKTA: Om Philadelphia Convention & Visitors Bureau

Philadelphia Convention & Visitors Bureau (PHLCVB), www.discoverPHL.com, er en privateid medlemsorganisasjon. Det er den offisielle turismefremmende virksomheten for Philadelphia og den primære salgs- og markedsførings-organisasjon for Pennsylvania Convention Center. PHLCVB konkurrerer om å tiltrekke forretningsreisende og turister på globalt plan. Organisasjonen har avdelinger som fokuserer på multikulturelle aktiviteter, sport og vitenskap.

Foto: Paul Loftland, Tim Hawk, Jeff Fusco, Jim McWilliams, bklphoto.com, Andrea Golod og Anthony Sinagoga for PHLCVB

Følg IN magasinet på Facebook