Hjem » Bergen » Reiser & opplevelser »  Unikt Spahotell i fjordkanten

Unikt Spahotell i fjordkanten

Quality Spa & Resort Holmsbu er et spahotell med sjarm og sjel. Hotellet har en fantastisk beliggenhet og dette er stedet for deg som vil nyte og oppleve. «En drømmedag på Holmsbu» er visjonen om å skape opplevelser for hotellets gjester.

Vakkert i kystlandskapet ytterst på Hurumlandet, ligger Quality Spa & Resort Holmsbu plassert nederst ved fjæra i nydelig skjærgårdsidyll. Her trenger du ikke å bo på et vanlig, tradisjonelt hotellrom, men du kan velge å bo i flotte suiter med terrasse og utsikt, lekre villaer eller idylliske sjøboder.
    Velger du å tilbringe natten i en av sjøbodene som ligger på rekke og rad ved vannkanten, kommer du faktisk ikke nærmere fjorden. De vakre villaene er designet for nytelse og ligger og soler seg i sin lune skråning. Både sjøbodene og villaene er perfekte for de som ønsker hyttehygge og koselig kveldsstemning. Mellom villaene er det små gangveier som i et hyggelig nabolag. Disse mulighetene gjør Quality Spa & Resort Holmsbu litt mer unikt enn andre.

De små gleder

Det finnes forskjellig type spatilbud og spaanlegg. Spaet på Holmsbu er laget for å gi gjestene den beste spaopplevelsen og i sparesepsjonen får man en god oversikt over hva som passer for akkurat deg. For å få best mulig ut av behandlingen er en treningsøkt, et dampbad eller badstu anbefalt før start. Alle får en badekåpe, tøfler og håndkle og det er bare å nyte forfriskningene med deilige fruktfat, kaffe og te mens du venter på å bli hentet inn til behandlingen din.
    Det er viktig for hele kroppen å nyte et spaopphold, og hva er vel bedre for kroppen enn en god treningsøkt. Spahotellet har et velutstyrt treningsstudio med kondisjonsapparater, styrketreningsapparater og løse vekter. Gruppetimer av alle slag kan forhåndsbestilles. Trening utendørs er også en mulighet. Naturen har en sentral rolle i Quality Spa & Resort Holmsbu sin visjon og det varierte Hurumlandet gir muligheter både på land og i vann.
    Hvis du er ute etter litt spenning og flere opplevelser finnes det absolutt alternativer. Utvalg av opplevelser som kan forhåndsbestilles for mindre og større lag, er å kjøre Rib, Pappbåtregatta, 5-kamp, «Maling, vin og Vivaldi», kokkekurs, «Master Blend»-lag din egen vin og mer. Se www.holmsbuspa.no for mer informasjon.
    Matopplevelsene nytes i flotte omgivelser med havet rett på utsiden, uansett hvor i restauranten du befinner deg. Maten skal være både god og sunn, og menyen er nøye gjennomtenkt. Noe godt i glasset gir det lille ekstra og det er mye å velge i. Frokosten har et stort utvalg av økologiske produkter, varmretter, pålegg, frukt, te og kaffe. Til lunsj serveres buffet eller en to-retters meny, du kan også velge fra smårettmenyen. Til festmåltidet, også kjent som middagen, blir det alltid servert en treretters. Spesialmenyer med flere retter, skalldyrbord, grillbuffet, tapas og andre fristelser kan forhåndsbestilles. Det er mulig å innta måltidet i egne lokaler og det kan leies en bankett sal. Her kan vi trekke frem eget lokale i restauranten, Chambre, og den unike og ærverdige villaen midt i hjertet av resortet, Villa Holtnes, hvor selskap arrangeres og kvelden kan fortsettes i lukket selskap i kjellerbaren.

Pakketilbud for private reiser

Pusterom i hverdagen, friminutt med din kjære, minnerik kvalitetstid med venner på jente- eller guttetur er det godt lagt til rette for på Quality Spa & Resort Holmsbu. Blant alternativene er for eksempel en treningsweekend som «HøstSTUSS» med program gjennom helgen hvor aktiviteter og måltider er inkludert, «Tid til hverandre»-pakken for dere to, ta med gutta på farsdagshelgen «På tide for HAN» - med ølkåseri, stand-up og god mat, eller hva med å bare nyte uten å yte i «3-netter til ende».

Konferanser for det profesjonelle markedet

Kurs og konferanse er en viktig del av næringen på Quality Spa & Resort Holmsbu. Her kan du få skreddersydde pakker som for eksempel «Endelig Mandag», «Spa-konferansen» og «WeekendKonferansen», alle basert på «HolmsbuKonferansen» som grunnpakke.
– Vi byr på profesjonelle møter og konkurranse-dyktige løsninger. Velkommen til oss, sier Salgs- og markedssjef Marianne J. Hermansen hos Quality Spa & Resort Holmsbu

Tekst: Marthe Evensen | Foto: Quality Spa & Resort Holmsbu

Følg IN magasinet på Facebook