Hjem » Bergen » Reiser & opplevelser »  Trillekoffert som skiller seg ut

Trillekoffert som skiller seg ut

Kofferter og reisetilbehør er kanskje ikke alltid sett på som det mest spennende som finnes, men hvorfor gjøre det kjedelig? Ivorilla GasCase er løsningen for alle som er lei av kjedelig håndbagasje - og første generasjon av denne er nå ute på markedet.
Article image

Den flate, rektangulære bensinkannen - også kjent som Jerrykannen - har siden introduksjonen på 1930-tallet blitt så kjent at en Jeep uten en slik ved siden av reservehjulet gjør bilen naken. Ivorilla har gitt bensinkannen et solid sett med hjul og et teleskop-håndtak.

Article image

Ivorilla GasCase Fuel/Business

Fuel-versjonen kan åpnes fra toppen, og var opprinnelig designet for at DJ’s skulle transportere vinyl-platene sine trygt når de var på vei til neste spillejobb. Men GasCase har ingen begrensninger, og er villig med også når du trygt skal transportere en Macbook, sneakers, skittentøyvasken - eller hva du måtte ha behov for å ta med deg.

Article image

Ivorilla GasCase Diesel/Case

Diesel-versjonen kan åpnes fra siden og er designet - men ikke begrenset - for å beskytte tøyet ditt fra å bli krøllete. GasCase vil passe til alt fra bestemors undertøy til bleiene til junior.
Begge utgaver har en butterfly-lås som beskytter eiendelene dine når du er på vei mot din neste destinasjon - og selv om den blir nøye iakttatt i sikkerhetskontrollen så er den godkjent som håndbagasje!

Fakta

- Veiledende pris i Norge vil være 1099,-.
- Selve kofferten har en motstandsdyktig foring som forhindrer korrosjon, og er laget av solid 0,9 mm tykt platestål som tåler en støyt.
- Dimensjonene er 47cm x 35cm x 16 cm, og kofferten kommer i 2 forskjellige versjoner:
- Ivorilla GasCase Fuel/Business. Tilgjengelige farger er: Hvit, gul, blå, rød, svart, grønn og oransje
- Ivorilla GasCase Diesel/Case. Tilgjengelige farger er: Hvit, gul, blå, rød, svart, grønn og oransje