Hjem » Reiser & opplevelser »  Tollboden Hotell & Restaurant

Tollboden Hotell & Restaurant

Uavhengig av reiserestriksjoner, Norgesferie er i skuddet som aldri før, og høsten er en fin tid for å unne seg litt historisk luksus på et av landets mest unike overnattingssteder.

Tollboden Hotell og Restaurant ligger på bryggekanten i sentrum av «Perlen av kystbyene», som Edvard Munch kalte Kragerø. På Tollboden kan du nyte deilige høstdager med nydelig mat og flotte opplevelser, ved bryggekanten i vakre Kragerø.

En unik opplevelse

For 300 år siden var faktisk Tollboden nettopp en tollbod. Tollboden er selvsagt fredet, og er med sin vakre hvite fasade et tydelig landemerke, og et av Kragerøs viktigste kulturminner. Når originale vegger og gulv fra 1783 møter eksklusiv og moderne design, skapes det en magisk stemning. Alle rommene på Tollboden er unike, og her finnes det noe til et hvert behov og anledning, enten om du ønsker å nyte en romantisk natt i suiten med badekar, trenger en god seng på jobbreisen, eller du skal nyte noen fridager sammen med familien.

Mat og vin

For mat og vinkjellere er dette hotellet et funn. Maten er strålende, og vinkjelleren er nærmest legendarisk. Det er slett ikke uten grunn at Tollboden i fire år på rad har blitt rangert med 2 glass i vinbibelen Wine Spectator. Er du gjest på Tollboden er vinsmaking et must. Hotellet arrangerer vinsmaking fra to personer. IN Magasinet anbefaler å foreta smakingen i vinkjelleren. Vinkjelleren er en av Norges desidert beste, og skaper en magisk ramme rundt vinsmakingen.
Vi anbefaler alle å ta turen innom Tollboden Hotell denne høsten.

FAKTA: Tollboden Hotell & Restaurant

 

 

Følg IN magasinet på Facebook