Hjem » Reiser & opplevelser »  Swing inn i luksus

Swing inn i luksus

Når du vil skjemme deg bort og kombinere golf med ultimat luksus: her er 5 av Irlands beste 5-stjerners golfklubber.

Druids Glen Resort

Druids Glen Golf Resort ligger ca 35 km sør for Dublin. Golfklubben har to mesterskapsbaner, Druids Glen og Druids Heath. Druids Glen Course er kjent som Irlands Augusta og ble designet av Pat Ruddy og Tom Craddock. Mellom 1996 og 1999 ble Irish Open holdt på denne golfbanen.

Castlemartyr Resort

Ved siden av et slott fra 1200-tallet ligger dette golfferiestedet på et nært 90 mål stort gods i East Cork, sør i Irland. Golfbanen er en 18-hulls, 6,2 km, Par 72 inland links-bane, og er skaperverket til den anerkjente golfbane-designeren Ron Kirby.

Lough Erne Resort

Denne golfklubben ligger på en privat 240 mål stor eiendom i spektakulære omgivelser, med utsikt mot Castle Hume Lough i Fermanagh-fylket, nord i Irland. Den har to mesterskapsbaner, og en av disse – Faldomesterskaps-banen er den første banen designet i Irland av Nick Faldo, seks ganger Major-mesterskapsvinner.

The K-Club

På 223 mål av frodig parkområde ligger denne luksuriøse 5-stjerners golfklubben, under en time fra Dublin. K-Club har to golfbaner, hvorav en – Palmer-banen er oppkalt etter sin designer, Arnold Palmer, og gjestet Ryder-cupen i 2006.

Mount Juliet Estate

Mount Juliet er en av Irlands vakreste landstedsgods og ligger i de kuperte beitemarkene og skogfeltene i Irlands solfylte sør-øst. Golfbanen ble designet av Jack Nicklaus og har gjestet flere av verdens beste golfere, inkludert Tiger Woods som erklærte at banen har «perfekte fairways».

Følg IN magasinet på Facebook