Hjem » Bergen » Reiser & opplevelser »  Strand Hotel - byens beste beliggenhet

Strand Hotel - byens beste beliggenhet

Strand Hotel er sentralt plassert i Bergen sentrum og vi tør påstå, at hotellet har byens beste beliggenhet og flotteste utsikt. Med utsikt over det yrende livet på Fisketorget og Bryggen, Vågen og Fløyen - opplever man Bergen i et nøtteskall - alt fra ett hotell - nemlig Strand Hotel!
Strand Hotel – Rica Partner har i løpet av det siste året startet en oppussing av hotellet. Restauranten har fått en skikkelig ansiktsløftning med interiør i en miks av varme farger, så nå er det ikke bare utsikten som er et syn. Restauranten har fått sitt eget bibliotek, hvor gjestene kan trekke seg tilbake med en kopp kaffe, en god bok eller dagens avis.
Strand Hotel har også en kurs- og møteavdeling i andre etasje, med flott utsikt mot Vågen og Fisketorget. Funksjonelle møterom og serviceinnstilte møteverter legger forholdene til rette for en positiv kursopplevelse!

15 av våre rom fremstår som helt nye, med nye delikate bad. Til høsten fortsettes arbeidet med oppgraderingene av et utvalg rom slik at alle bad blir nye. I tillegg lages det syv nye rom i syvende etasje, resepsjons-området fornyes med blant annet utvidelse av heis - som vil komme våre gjester til gode.
På Strand Hotel finner man også den populære baren «Femte i Andre», som er rangert til en av Norges fem beste barer, basert på ekspertise og utvalg. Forfatter Gunnar Staalesens krimhelt – Varg Veum – har sitt eget kontor i hotellet og baren er hans stamsted!

Velkommen til Strand Hotel – Rica Partner i Bergen!

Tekst & foto: Strand Hotel