Hjem » Reiser & opplevelser »  Skreddersydde reiser

Skreddersydde reiser

Hva med safari på den afrikanske savannen? Eller foretrekker du sol og bad, mat og vin? Kanskje du drømmer om å si «ja» på et eksotisk øyparadis? Ta kontakt med Paradisreiser, så finner de reisemålene, aktivitetene og opplevelsene som passer akkurat for deg og dine.

Paradisreiser er spesialister på skreddersydde reiser over hele verden. Velg blant eksotiske destinasjoner som Seychellene, Bora Bora, Sør-Afrika, og en rekke andre. Blant Paradisreisers reisemål finner du både spennende storbyer, eksotiske øygrupper og enestående naturområder. Den norske reiseoperatøren spesialiserer seg på å sette sammen reisen helt etter dine ønsker og dine behov. Drømmer du om sol og strand, aktiviteter og utflukter, eller en kulturell storbyopplevelse, trenger du ikke lete lenger. Paradisreiser har reisemålene og spesialkompetansen til å sette sammen den perfekte ferien for deg. 

Kartlegger dine behov

– Ønsker du å kombinere både aktiviteter, kultur og avkobling, har Paradisreiser flere utmerkede alternativer. Flere land og verdensdeler kan selvsagt kombineres, bare fantasien setter grenser her, sier Gro Anet Holme Brastad i Paradisreiser.
Hva med en romantisk bryllupsreise, en eksotisk familieferie eller en oppbyggende firmatur? 
Paradisreiser snakker med kundene for å kartlegge hvem gjestene er og hvilke behov og interesser den enkelte har. Selskapet legger vekt på å finne ideelle løsninger ut fra ønsket standard og budsjett.

Si «ja» på en eksotisk strand

– Drømmer du om å si «ja» til din kjære på en vakker strand? Da kan Paradisreiser hjelpe deg med å oppfylle drømmen. De tilbyr en rekke bryllupspakker på Seychellene og Mauritius, og reiseoperatøren tar hånd om alle formaliteter, så du kan slappe av og nyte. Dette blir en opplevelse for livet!
På Seychellene finner du urørt natur og fantastiske kritthvite strender. De totalt 115 øyene av granitt og korall som utgjør Seychellene, er kjent for å være blant de vakreste i verden. 
– De utrolige strendene, det klarblå, nesten turkise havet og den frodige vegetasjonen: skinnende grønn og bugnende av vakre blomster og spennende frukt. Seychellene er herlig! sier Brastad.
Paradisreiser tilbyr blant annet opphold på en av verdens mest eksklusive øyer, North Island. Bedre blir det ikke!

Beskyttet av korallrev

Blant Paradisreisers reisemål finner du dessuten Mauritius, den spektakulære øya med grønne fjellformasjoner, vulkaner og langstrakte strender. Store deler av den vakre kysten er beskyttet av korallrev, noe som gjør strendene er trygge og avskjermet. Her er det unike muligheter for dykking og snorkeling i det klare vannet utenfor revet. Mauritius er destinasjonen for de som ønsker et trygt, enkelt og rolig reisemål. De lokale er hyggelige og utadvendte og det er enkelt å komme seg rundt på øyas unike områder. Hotellene holder en høy standard, servicen er meget god og mat og drikke er i verdensklasse. 
– Mauritius er ideell destinasjon for både bryllupsreiser, parreiser og familieferier, sier Brastad.

Bevisst reiseoperatør

Paradisreiser støtter veldedige formål og er bevisste når det gjelder å beskytte miljøet. 
– De er opptatt av hva hotellene og samarbeidspartnerne i de forskjellige landene bidrar med når det gjelder å ta vare på miljø, både når det gjelder naturen og menneskene som lever der, sier Brastad.
Paradisreiser samarbeider med blant annet Six Senses, en hotellkjede som aktivt bidrar til hjelp for foreldreløse barn; de støtter flere vannprosjekt, (alt materiell de benytter etc. er valgt med tanke på miljø) maten er i stor grad økologisk og de serverer ingen utrydningstruede arter. 
I tillegg samarbeider de med &Beyond, Wilderness Safaris med flere, som har svært dedikert fokus på å ta vare på dyrelivet og naturen samt lokalmiljøene de opererer i. 
– De tar seg av sine ansatte og har rettferdige lønnssystem. Ikke rart kjedene er kjent for verdens beste service og matkvalitet, sier Brastad.
Paradisreiser har valgt en rekke partnere som jobber rettferdig og bidrar til positive ting i sitt miljø.

Kvalitet, kunnskap og service

– Foruten vårt fokus på miljø, er Paradisreiser et selskap som legger stor vekt bransjekunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Dette gjør oss i stand til å finne best mulig reisealternativ for våre gjester, sier Brastad. 
– Paradisreiser er synonymt med kvalitet, kunnskap og service – og det til konkurransedyktige priser!

Tekst: Ketil Blom | Foto: Paradisreiser

Følg IN magasinet på Facebook