Hjem » Reiser & opplevelser »  Ny bagasjeserie spesialdesignet til forretningsreisende

Ny bagasjeserie spesialdesignet til forretningsreisende

Thule Subterra er en helt ny serie reisevesker, sekker og bager utviklet for den aktive forretningsreisende. Serien er designet med fokus på praktiske løsninger og brukervennlighet for de som reiser mye.

Hverdagen til reisende profesjonelle innebærer ofte høyt stressnivå og en kamp mot klokka. Det handler ikke bare om å reise fra A til B, men ofte også om å få unnagjort viktige arbeidsoppgaver underveis. Hvordan man oppbevarer og har tilgang til sine eiendeler på reise avgjør gjerne hvor effektiv og behagelig reisen blir – noe som ligger til grunn for Thules nyutviklede bagasjeserie.
Thule Subterra-kolleksjonen, som består av både ryggsekker, håndbagasje og større reisebager, er utviklet for å møte kravene til dagens forretningsreisende. Det innebærer et betydelig fokus på urban, moderne design.

Ryggsekker og Carry-on

Ryggsekkene kommer i størrelsene 23, 30 og 34 liter, og er blant annet utstyrt med med en PowerPocket for å administrere elektriske enheter, ledninger og ladere. Sekkene er utviklet for å beskytte og gi enkel tilgang til laptop’en på reisen, og har også en såkalt ”packingcube” for enkel komprimering av innhold.
Håndbagasjeenhetene kommer i to varianter: En klassisk rullebag og en enhet som kan bæres både som sekk, skulderveske eller bag. Rullebagen Carry-on 55cm er utstyrt med komprimeringsplate som holder innholdet sikkert på plass og som gir mulighet for å skille for eksempel skittent og rent tøy. Rullebagen er utstyrt med store hjul for komfortabel håndtering uansett underlag.
Subterra Carry-on 40 liter skulderveske er en allsidig og myk håndbagasjeenhet designet både for maksimal kapasitet og for å inneholde elektriske enheter.

Bager for lengre turer

Thule Subterras større reisebager kommer også i to varianter: En stor, rullende og todelt duffelbag som rommer alt man har behov for på lenger forretningsreise. Som med de øvrige bagene i serien er Subterra Luggage 70cm laget i et slitesterkt nylonmateriale som tåler år med hyppig reising.
”Lillesøsteren” Luggage 55cm er en trillebag utviklet som en ”to-i-ett” enhet: Den kan enkelt deles i to selvstendige enheter, noe som betyr at man enten kan sjekke inn en stor enhet eller få to selvstendige håndbagasjer med på reisen.
Subterra leveres i fargene mørkegrå, sort og burgunder, såkalt Dark Shadow, Mineral og Ember.

Personlige erfaringer

Subterra bygger ikke kun på erfaringene fra Thules tidligere bagasjeserie Crossover. Denne gangen har også Thules konsernsjef Magnus Welander involvert seg og tatt eierskap til utviklingsprosessen. Welander er en aktiv forretningsreisende og har ønsket å bruke sine egne erfaringer i utviklingen av den nye serien.
– For den erfarne reisende er innovativ bagasje selve nøkkelen til effektive reiser. Å utvikle de mest optimale løsningene er noe jeg har vært interessert i å gjøre lenge, og dette har vært en spennende prosess å ta del i, sier konsernsjef Magnus Welander i Thule.

Fakta om Thule

Merkevaren Thule ble etablert i Sverige i 1942, og tilbyr i dag et bredt spekter av produkter for aktive mennesker i mer enn 125 land. Thule utvikler blant annet takstativer, sykkelstativer, takbokser, pc / kamera / sportsvesker, samt barnerelaterte produkter som barnesykkelseter og multifunksjonelle barnevogner. Thule er den største merkevaren i dagens Thule Group, som har sitt hovedkontor i Malmö, Sverige. For mer informasjon og forhandler, vennligst besøk www.thule.com
Priser Thule Subterra:
Thule Subterra Backpack 23 l: kr. 1199
Thule Subterra Backpack 30 l: kr. 1399
Thule Subterra Backpack 34 l: kr. 1699
Thule Subterra Carry-on 40 l: kr. 1999
Thule Subterra Carry-on 55cm: kr. 2599
Thule Subterra Luggage 55cm: kr. 3399
Thule Subterra Luggage 70cm: kr. 2999

Følg IN magasinet på Facebook