Hjem » Bergen » Reiser & opplevelser »  New York – et sted for luksuriøs hvile og ro!

New York – et sted for luksuriøs hvile og ro!

Å være i New York City, enten på jobb eller privat - det er et hektisk liv! Mange inntrykk skal fordøyes og oppleves. Hvem har vel ikke ligget med bena høyt på et trang hotellrom etter en lang dag i det store eplet?
Article image

Jarl Haugedal hadde sett seg lei på hoteller med skyhøye priser og små, dårlige rom på Manhattan. Med over ti års erfaring fra boligmarkedet tok han saken i egne hender og startet NYC-JC. Det norskeide selskapet NYC-JC leier ut luksusleiligheter til rimelige priser med spektakulær utsikt over New York og Manhattan skyline. Det skal være mulig å være i New York, gå på jobb, komme hjem, lage mat, se på tv og sove i «egen» seng. Bare 4 minutter unna det myldrende livet på Manhattan, er NYC-JC et attraktivt tilbud.

Article image

Normalt liv i en unormal by

Selv om man er på ferie og vil se mest mulig av byen, er det ikke alltid like spennende å spise på restaurant hver eneste gang man er sulten. Noen ganger vil man bare «hjem», slenge seg ned på sofaen og innhente seg litt. Akkurat som hjemme. Dette har NYC-JC tatt til etteretning, og tilbyr vanlige leiligheter til gode priser. Eller, vanlig og vanlig. Leilighetene er nyopppusset og moderne innredet. Rett og slett lekre. Med flatskjerm, fullt utstyrt kjøkken og gode myke senger. Du har også tilgang til svømmebasseng og flotte treningslokaler.

På Manhattan finnes det selvsagt utallige overnattingssteder. Men de fleste er overpriset, med trange rom på bråkete gatehjørner. NYC-JC tenker annerledes. De tilbyr rolige omgivelser og behagelig atmosfære. Istedenfor å være på Manhattan, midt i gryta, har du heller panoramautsikt til Manhattan skyline. Fra de fleste leilighetene er det en kort spasertur til undergrunnstasjonen (Path Train). Turen under Hudson River over til World Trade Center og Ground Zero tar bare et par minutter. Ventetiden er tre minutter i rushtiden.

Article image

Hjelp til det meste

Det beste av alt med konseptet til NYC-JC er Conciergeservice! Her er noen som kan ordne opp i alt for at du skal få et stressfritt og interessant opphold.  NYC-JC satser på stil og service så langt øyet rekker. De kan ordne alt fra å hente deg på flyplassen, fylle opp kjøleskapet før du kommer, reservere plass på restaurant, bestille billetter til de beste teateropplevelsene, leie deg dvd´er, vise deg nærmeste treningssenter eller leie deg en bil. Det er opp til deg, bare spør!

NYC-JC er opptatt av komfort og av at praktiske detaljer skal være uproblematiske. De har derfor sin egen tilog fra flyplassen-service, som er billigere enn vanlig taxi. Det er mye mer praktisk å bli hentet av noen som faktisk vet hvor du skal. Å ta subway eller tog med masse bagasje i den ene hånden og et nyinnkjøpt kart i den andre er ofte ikke særlig praktisk.

Bli kjørt til døra, kom «hjem» til din egne New York leilighet, pakk ut kofferten og innta New York!

Dette er et fantastisk tilbud og med en personlig service du skal lete lenge etter.

Mer info
Se www.nyc-jc.com & Facebook

Jarl Haugedal: +1 646 662 2797, info@nyc-jc.com
Atle Fossdal +1 646 334 0906, info@nyc-jc.com

Tekst: Pia Henriksen