Hjem » Bergen » Reiser & opplevelser »  Hollywood-tendenser

Hollywood-tendenser

Den røde løperen er for lengst rullet ut, den viser vei inn på Galleri Nygaten og en stor fest i Bergen er snart i gang.
Spente mennesker henger over det bevoktede gjerde. Vi dødelige går inn aller først. Buekorpsguttene slår rytmer som kraftige regndråper med stolthet, bergensrytmene lyder utover verdens vakreste by.
De norske kjendisene danser seg innover den røde løperen som fører dem rett til bobler og glamour. Endelig kommer også de amerikanske, blitsen lyser og fansen får endelig et vakkert syn av sine idoler.

Hollywood i Bergen!

Den glamorøse stilen er å se til alle kanter, både godt voksne og ungdommer er pyntet i vakre kjoler og dresser.

Jeg trekker meg tilbake, går opp og forsyner meg med sushi. En hånd klapper meg på skulderen «Ohoo, you are dressed up to night», Chris Ricardson (American IDOL) smiler. I går møtte jeg den omtalte unge mannen på pressekonferansen i Bergen. Chris er en rolig og sjarmerende mann. På pressekonferansen kunne Ricardson hemmelighetsfullt fortelle at han snart kommer ut med et nytt album. Chris planlegger også en bok som skal handle om før og etter IDOL. Han ønsker ikke å fortelle om han har kjæreste nå eller ikke men øynene hans forteller mer.

Den sjarmerende barske sangeren har aldri vært i Norge, hans første møte med en av de vakreste og mest intime byer. «The people are so nice», han smiler igjen.

Frustrerte fruer

To halvvoksne damer kommer bort og spør om jeg kan ta et bilde av dem, vi alle følger vel med på de Frustrerte fruene (Desperate Housewives) utspilt fra Wisteria Lane.
Disse to ungdommene har vel gullhår i ...., de spiller nemlig døtrene til sexy Susan Mayer (Teri Hatcher) og den perfeksjonistiske Bree Hodge. Danielle Van De Kamp (Joy Lauren) har spilt den bortskjemte og gravide datteren til husfruen Bree fra starten av, men hennes siste episode kom i starten av sesong fire. Julie Mayer (Andrea Bowen) spiller den uskylige datteren til Susan Mayer.
De gir meg kamera og gliser så colgate-smilet blender. Jeg knipser og leverer tilbake. Jentene er hyggelige begge to, de opptrer veldig profesjonelt når de møter fansen, de tar gjerne et bilde sammen med dem som beundrer dem.

Jeg pratet dessverre ikke så mye med den sexy modellen Marcus Schenkenberg. På pressekonferansen gikk han med slitte klær og så sliten ut. Jeg kan bekrefte at magemusklene hans er gigantiske!!

Den flotteste av alle

Alle kjendisene var vakre på hver sin måte men Paula Tricky (Pasific blue) var den flotteste av dem alle. For et fantastisk utseende! Hun var også hyggelig til tross for at det ble en sen natt på torsdag.
Festen går som planlagt og det hele er HOLLYWOOD. Noen mener dette er en klisjé og andre er stolt over at kjendisene besøker Bergen.

Mange høstklemmer til dere lesere fra Siw-Karina Danielsen

Tekst: Siw-Karina Danielsen
Foto: Ane Bysheim