Hjem » Reiser & opplevelser »  Eventyrland over skyene

Eventyrland over skyene

Åre er Nord-Europas største skianlegg, og her står tiden aldri stille. I Åre finner du deg selv i midten av eventyret med en overlegen livskvalitet hele året. Den blå himmelen over skyene er bare en kabintur unna med nye utfordringer, vinter og sommer, vår og høst.

Snødekte fjell i løpet av vinteren og våren

Når du er på Åreskutan en tidlig morgen og opplever det øyeblikket når tåken i dalen letter og Åredalens panorama dukker opp med den islagte innsjøen og fjellene gir det en følelse av frihet. I neste øyeblikk innser man at det er nå man skal ta disse etterlengtede svingene ned fjellet som gir en følelse av lykke og forventning. Nypreparerte løyper eller urørt puddersnø på baksiden, alle kan velge sin egen vei ned, men felles er å være i øyeblikket av glede og harmoni, omgitt av vakker utsikt, drama og et eventyr som bare fjellet kan tilby.

Åre inviterer deg til nye opplevelser igjen i sommer og høst

Åre er så mye mer enn et kontinentalt skisted og opplevelsene bare fortsette når vinteren er over. Når fjellet blir grønt, smeltevann danner brølende stryk og fjellbekker har man på kryss og tvers stier og sykkelstier som gir en nye utfordringer, både for store og små. 
– En fjelltur med stillheten som følgesvenn, en spennende tur ned fra fjellet med pumpende adrenalin på downhill sykkel eller action-fylt rafting med venner. Eller kanskje du foretrekker en vakker kajakktur i et fjellvann.
I denne praktfulle naturen og opplevelsessenter skaper BearPeak unike miljøer og steder hvor folk ønsker å leve og bo for generasjoner framover. BearPeak bygger akkurat nå 14 parhus leiligheter i hjertet av Sadelen.
– En vakker natur krever at hus og bolig er i harmoni med naturens farger og form. Innendørs vil rommene fange lyset fra den storslåtte utsikten og med fjellverden som panorama, sier Anders Ahlqvist hos BearPeak.
– Han legger til, vår filosofi er å skape det lille ekstra som ikke er tilgjengelig andre steder, kvalitetet i alle detaljer, den beste 
plasseringen og samtidig høye krav til design og funksjon. Vi skaper en følelse av harmoni med miljøet og naturen.

FAKTA For mer informasjon om BearPeaks leiligheter i Åre

BearPeak bygger akkurat nå 14 parhus leiligheter i hjertet av Sadelen. For mer inforrmasjon::
Telefon: +46 76 114 40 59 ||E-post: info@bearpeak.se | Webside: www.bearpeak.se

Følg IN magasinet på Facebook