Hjem » Reiser & opplevelser »  Den perfekte, aktive ferie

Den perfekte, aktive ferie

Landskap dekket av dyp snø og krystallklar luft overalt. Dette er Alpenes imponerende univers. Sammen med Cross Country Ski Holidays kan du gli mykt på perfekt preparerte langrennsløyper eller off road på de høyeste fjelltoppene med guidede skiturer.

Cross Country Ski Holidays er turoperatøren som har spesialert seg på vinteraktiviteter som langrenn og ski touring utenfor skiområdets grenser. Opplev en grenseløs frihet, og grip sjansen for å få god mosjon i flotte naturomgivelser.

Langrenn – mosjon og meditasjon

Langrenn er en svært trendy sport hvor det ut over vitalitetsaspektene, legges vekt på nytelse. Det å gli mykt på fine løyper i snøkledd landskap og i de vakreste omgivelser kan fremkalle en meditativ opplevelse. Cross Country Ski Holidays er fullt ut dedikert til langrennsporten, skistedene er av høy standard, og det er profesjonelle guider tilgjengelige. Det tilbys et hav av langrennsløyper som kan brukes til klassisk langrenn og skøyting. Den fremragende infrastrukturen med god skilting, skiskoler samt sanitære fasiliteter, gjør ferien ekstra praktisk og behagelig.

Ski touring off pist

Drømmer du om å utforske vinterlandskapet og snøkledde fjell, så er ski touring i uberørte omgivelser langt vekk fra løypene også en mulighet. På ski touring følger du ikke løyper eller ruter, og det er ingen oppmerking – kun det uberørte terreng og fjelltopper. 
Kompetente og dedikerte guider garanterer deg en personlig og sikker opplevelse, så du kan bestige fjell og gli gjennom vinterriket i ren fornøyelse.
Men det er også mye annet å oppleve. Regionene som Cross Country Ski Holidays dekker over, frister med isbreer, biathlon, løyper for skihopp-entusiaster, langrennsturer i mørket på kvelden eller i brattere løyper for mer spenning, trening på rulleski under sommersesongen og berømte events i Alpenes fjellrike. Det er nye tider! Vinterferie i Alpene handler ikke kun om alpint og snowboard lengre.
Ut over de velutviklete regionene er det også en rekke hoteller dedikert til langrenn. De er utstyrt med fasiliteter som er tilpasset kravene til langrenn med låste oppbevaringsrom for ski, vaskeri, arealer hvor man kan smøre ski, informasjonservice og forskjellige langrennspakker man kan bestille. Men det viktigste med hotellene er at vertene selv er skielskere og derfor gjerne hjelper gjesterne med informasjon og rådgivning.

Om Cross Country Ski Holidays:

Cross Country Ski Holidays er din nye turoperatør som arrangerer vinterferier i Østerrike, Italia og Tyskland. De er ekspertene som du vil ha kontakt med hvis du drømmer om unike, aktive opplevelser på din neste skiferie.
For mer informasjon og booking: www.crosscountry-ski.com.

Tekst: IN magasinet

Følg IN magasinet på Facebook