Hjem » Portretter »  Cornelis Elander vil inspirere Norge

Cornelis Elander vil inspirere Norge

Cornelis Elander har tatt turen fra L.A for å inspirere nordmenn til en mer aktiv livsstil. Med seg på turen har han en rekke norske livsstil entusiaster som skal dele sine beste tips for en sunnere hverdag.

Cornelis har ikke ligget på latsiden i debatten rundt nordmenns livsstil og den såkalte «amerikaniseringen» av norsk kosthold. Tvert imot har han tatt til orde og kastet seg inn i den med nebb og klør. I høst dukket han opp på tv-skjermen, og det med et mål: å inspirere nordmenn til å ta mer bevisste valg rundt livsstil og helse. 
– Vi i Norge har de beste råvarene og de beste mulighetene til å leve sunt, men det har vært lite prioritert. Før hadde vi med oss niste og lagde mer mat hjemme, men vi har tilpasset oss den nye livsstilen og den nye tiden med enkle løsninger, forteller han. 
Cornelis reiser landet rundt for å treffe kjente, og mindre kjente fjes. Sammen skal de prate seg gjennom en rekke temaer: både helserelaterte og mer personlige.
– Jeg drar fra L.A til Norge for å møte profilerte nordmenn som er opptatt av livsstil. Ikke bare fysikken, men hvordan en sunn livsstil påvirker kroppen, forteller han. 
Han vil også vise seerne sider av kjendisene de kanskje ikke har sett før.

Interaktivt

Sesongen er ferdig innspilt, men hvem vårens kjendiser er holder han tett inntil brystet. Han røper allikevel at det er stor variasjon i både treningsformer og personligheter. Slik håper han å kunne dele med seg av råd og tips for enhver smak. 
– Dette blir et interaktivt underholdningsprogram; underholdende når du ser på, og interaktivt i etterkant; da kommer jeg til å legge ut et gratis treningsprogram slik at man kan følge utviklingen, og trene parallelt med programmet, forteller han.
Og han legger stor vekt på at treningen skal passe alle. 
– Kjendisene kommer med sine beste tips og råd, og seerne kan ta til seg det som er mest interessant. Det blir på ingen måte ekstremt, men enkle tips man kan gjøre hjemme i stua. Det handler om de små tingene – mageøvelser foran tv-en eller en gåtur om kvelden, forklarer han. 
Tidligere har blant annet Jan Thomas og Hildeborg Juvet Hugdal – verdens sterkeste kvinne – gjestet programmet. 
– Jeg følte meg puslete og svak i forhold til henne, ler han.

Tekst: Pauline Östgård | Foto: Cornelis Elander

Følg IN magasinet på Facebook