Gutten med gullstemmen

Trondheimsgutten Isak Heim har bergtatt en hel nasjon med sin rue og hese røst. Ved å forsette å være ekte og unik ønsker han å legge verden for sine føtter.
 – Drømmen min er å kunne leve av å være artist og få platekontrakt,...
Les mer
ingress

Mitt møte med popstjernen

Da Dollie platedebuterte i 1980 sjarmerte de en hel generasjon unge piker. Selv var jeg ni år og singelen «Smil» var den fineste sangen jeg noensinne hadde hørt.
Det samme syntes jeg siden om Grand Prix–låta «Lenge leve livet». T...
Les mer
Ingrid Bjørnov

Camilla Herrem

Camilla Herrem har for tiden mye å henge fingrene i. Ved siden av en travel håndballskarriere der hun spiller for Trondheimslaget Byåsen, skal hun nå lansere sin egen kleskolleksjon.
Regnet øser ned over Trondheim by i det jeg er på...
Les mer
ingress

Mads Bones

Skuespiller Mads Bones er en de nye og kommende stjernene ved Trøndelag Teater. I en alder av 29 er han allerede fast ansatt ved teateret, har spilt en rekke store roller og akkurat nå er han midt i forberedelsene til rollen som Mack t...
Mens ...
Les mer
ingress

Ilse Jacobsen – et designikon

For ikke så mange år siden var regn et værfenomen vi kvinner ganske enkelt valgte å fortrenge. Gud forby at vi ville bli sett i oljehyre og klumpete gummistøvler.
Et slikt antrekk var forbeholdt barn, friluftsmennesker og tyske tur...
Les mer
Ilse Jacobsen

En ny mann på Lerkendal

Det er gått noen år siden Jan Jönsson seilte inn i på den norske fotballarenaen. Da han i 2005 overtok treneransvaret for et nokså skakkjørt Stabæk var det slett ikke alle som trodde han ville lykkes. Jönsson viste imidlertid raskt hva...
Jönsson var...
Les mer
ingress jan j portrett (2)

– Hater å tape

I vår ser du Marthe Sveberg Bjørstad på jakt etter nye talenter på TV2. Jobben beskriver hun som en fest fra ende til annen. Den sprudlende programlederen er privat en dårlig taper, men tar godt vare på de spente deltagerne.
 Lill...
Les mer
ingress

En verden av farger

Mika Liias’ vei til toppen av svensk næringsliv har gått fort. For bare drøyt ti år siden grunnla han Make Up Store, i dag et av Skandinavias mest suksessrike foretak. Denne senhøsten besøkte gründeren Oslo.
 – Mika tar sjelden...
Les mer
ingress

Liten skikkelse med stor stemme

«Heidi Gjermundsen gjør sin mest fullkomne rolle til nå, hudløs, sårbar, forvirret og likevel sterk, og med en stemme som stadig utvider seg i register og uttrykk, Fra innestengt raseri og rystende tilbaketrengt gråt til juvdypt savn o...
 Heidi Gj...
Les mer
broch ingress

Drømmen om dans

– Etter en lang ferie er det godt å komme i gang igjen. Høsten blir hektisk, men også utrolig spennende, forteller Camilla Spidsøe Cohen.
Camilla ble født i Trondheim i juni 1977. Med en mor som var lidenskaplig opptatt av ballett...
Les mer
_DSC6363_1 copy

Maria Haukås Storeng: Make my day

Etter bare noen uker på radio har gladlåta «Precious to me» allerede rukket å bli en av forsommerens store slagere. Duetten mellom Maria Haukås Storeng og svenske Måns Zelmerlöw ble valgt ut som førstesingel på Marias kommende album Ma...
IN magasinet ...
Les mer
Maria H Storeng ingress foto Stian Broch

Glamour, ull og folkore

– Som liten hadde jeg ingen ambisjoner om å bli designer, forteller Siv Elise Seland. I dag er hun en av norges mest fremgangsrike moteskapere, og den kreative hjernen bak suksessrike iiS of Norway.
Siv Elise er enebarn og vokste opp...
Les mer
siv elise iis of norway

Drømmen om Hollywood

Tidlig i vår er det premiere på den norske familiefilmen Yohan Barnevandrer. Sentralt i den store produksjonen står Linda Marie Johansen, en usnobbete og blidspent jente fra Rælingen.
– Helt fra jeg var liten har jeg sagt at navnet ...
Les mer
lindamariejohansen-4439 cmyk

Waiting for that one clear moment

Etter en rolig periode, i det minste i Norge, er Thomas Dybdahl snart klar med nytt soloalbum (19. april). – Det er litt annerledes enn hva jeg har laget tidligere. Derfor er jeg ekstra spent på mottakelsen, forteller den prisbelønnede...
– Musik...
Les mer
thomas dybdahl_MG_0858

Bærer & formidler av vår kulturarv

Med Kongens fortjenestemedalje i sølv har Oddgeir Bruaset (64), forfatter og journalist, fått et solid bevis på at arbeidet som kulturformidler har vært av betydning for flere enn han selv.
Med sin behagelige væremåte, sin tilbakeho...
Les mer
bruaset-oddgeir-web

Sanger, skuespiller og småbarnspappa

Hans-Erik Dyvik Husby, alias Hank von Helvete, er kanskje den mest markante skikkelsen i moderne norsk musikkliv. Han er velartikulert, uredd og omstridt.
Ikke minst er han dyktig. Musikalsk har han ingen grenser. Han står like gjerne p...
Les mer
hank-8374-Edit-resize_web